Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem már kb esélytelen hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már kb esélytelen hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Nem volt barátnőm, még lehetőségem sem. 25 vagyok és tényleg senkim nem volt. Ennyi idősen tapasztalat, gyakorlat nélkül már elvesztem úgy érzem. Meg amúgy is introvertált vagyok, ez pedig nem valami vonzó.

Nem tudom mások hogy csinálják akinek állandóan van barátnőjük.

Van olyan akinek ennyi idősen sikerült? Nagyon sokat veszítettem hogy fiatalabban nem jött össze egy lánnyal sem nagyon bánom.

2021. máj. 24. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Még egy jó hasonlat van erre, egy sorozatban volt: "You can't just drift through life and hope that love is just gonna flow into you like plankton into a whale's mouth."

Annyit tesz, hogy ne csak tengj-lengj az életben, remélve, hogy a szerelem belédúszik, mint a plankton a bálna szájába.

2021. máj. 24. 12:59
 12/13 anonim ***** válasza:
93%
34 éves az egyik barátom, és a történetein kívül nincs senkije és az elmúlt 12 évben, amióta ismerem, nem is volt. Szóval nem vagy egyedül. A korlátozások alatt kezdett el pszichológushoz járni, és mit ad Isten alakult is valami... Hamar végetért mondjuk, de kezdésnek nem is rossz.. És szemlátomást sokat is fejlődött három hónap alatt.
2021. máj. 24. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:

25 éves egyedülálló férfi vagy. Lényegtelen, hogy volt-e már kapcsolatod, a jövőben lehet. Ugyanolyan helyzetben vagy, mint egy 25 éves férfi, aki nemrég vetett véget 6 éves kapcsolatának.

Írtad, hogy introvertált vagy, nyilván ez megnehezíti a dolgod, ezt vedd figyelembe.

Én amúgy ismerek több huszonévest, akiknek még sosem volt párkapcsoltuk, férfit és nőt is, ők nem izgulják így túl. Bár nekik mindannyiuknak lett volna több lehetőségük is, csak nem éltek vele. A lényeg, hogy nem olyan nagy dolog ez, mint ahogy felfogod. Próbálkozni kell, nyitottnak lenni, és ha adódnak visszautasítások, azokon túllendülve tovább keresni.

2021. máj. 24. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!