Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen külső jegyek miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külső jegyek miatt ábrándultál már ki ismerkedéskor a másikból?

Figyelt kérdés

Például rossz fogak, piszkos körmök, elálló fülek, rossz testtartás...

Amikor a belsője megfelelő lett volna.

2021. máj. 23. 00:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%
Mostanában divat a lányoknál, hogy a kezüket válltól a csuklóig agyon tetováltatják. Szerintem nagyon kiábrándító. Mint valami retro évek beli motoros.
2021. máj. 23. 01:55
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Kulso jegyek miatt nincs mihez kepest kiabrandulnivalom. Meg sem tetszik legfeljebb.
2021. máj. 23. 02:06
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Hát olyan még nem volt, hogy valakinek a személyiségével kapcsolatban abszolút ne lett volna kifogásolnivalóm, csakis a külsejével. De ami különösen nem tetszett, az a kopaszodás volt, a toka meg a szétgyúrt test.
2021. máj. 23. 02:14
 4/28 anonim ***** válasza:
77%
A feje tetején kopaszodás, körülötte meg haj, mint régen a szerzeteseknek. Az egyszerűen hányinger.
2021. máj. 23. 05:05
 5/28 anonim ***** válasza:
32%

Olyan még sosem volt, hogy belsővel kapcsolatban ne lett volna kifogásom, csak külsőre.

De kiborít a kopaszodás, mikor nem tolja le, a nőies hízás (csípő, fenék, comb, mell), az alacsonyság (180 alatt), a kezeletlen arcbőr, igénytelen haj, öltözék, kéz, szájszag, vékonyság, ha valaki egészségtelenül fehér, ha számomra nincs jó illata, túl sok szőr, hatalmas anyajegyek vagy szemölcsök az arcán, csúnya, sárga, rossz fogak, csapott vállak, penge vékony ajkak.

2021. máj. 23. 05:58
 6/28 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon fiús arca volt, nagy álla, torz arc. Semmi nőiességet nem láttam benne, egyáltalán nem vonzott, mintha fiúval beszéltem volna. Pedig a személyisége, hangja, mindene jó volt, ami belső.
2021. máj. 23. 06:03
 7/28 anonim ***** válasza:
85%
inkabb az igenytelenseg abrandit ki: koszos, elhanyagolt kormok, rossz es csale fogak (nem kell hollywoodi mosoly meg fogfeherites, de a fogkovet szedesse mar le es ha nagyon osszevissza, akkor igenis fogszabalyzo), izzadsagszag, zsiros haj, nagyon nagyra nott ful/orrszor.. sajnos ezeket mind megtortent esetek alapjan mondom. illetve nyilvan az is kiabrandito, ha nem ugy nez ki eloben, mint a kepeken. ha nem 185 centi, amekkoranak hazudta magat, hanem akkora, mint en, vagy van egy jo nagy pocakja, amit gondosan eljerejtett a kepeken..
2021. máj. 23. 08:25
 8/28 anonim ***** válasza:
25%
Na, ezekből látszik, a nőknél nem a külsővel van a baj.....:)
2021. máj. 23. 08:41
 9/28 anonim ***** válasza:
9%
...bár náluk a ruha nélküli állapot az, amikor menekülőre kellene fognunk a dolgot. (salátapunci és társai, szatyor, meg egyéb amorf mellek, szőrös, pattanásos, narancsbőrös, hófehér test, stb) :D
2021. máj. 23. 08:43
 10/28 anonim ***** válasza:
95%

Nincs saláta puncim, nagy lógós melleim vannak, nem vagyok szőrös, pattanásos, narancsbőröm van, a bőröm fehér, mivel napallergiás vagyok, szolit sem bírom, szeplős is vagyok. Mindjárt el is bújok a föld alá. Gyökér!

2021. máj. 23. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!