Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen külső jegyek miatt ábrándultál már ki ismerkedéskor a másikból?
Például rossz fogak, piszkos körmök, elálló fülek, rossz testtartás...
Amikor a belsője megfelelő lett volna.
Olyan még sosem volt, hogy belsővel kapcsolatban ne lett volna kifogásom, csak külsőre.
De kiborít a kopaszodás, mikor nem tolja le, a nőies hízás (csípő, fenék, comb, mell), az alacsonyság (180 alatt), a kezeletlen arcbőr, igénytelen haj, öltözék, kéz, szájszag, vékonyság, ha valaki egészségtelenül fehér, ha számomra nincs jó illata, túl sok szőr, hatalmas anyajegyek vagy szemölcsök az arcán, csúnya, sárga, rossz fogak, csapott vállak, penge vékony ajkak.
Nincs saláta puncim, nagy lógós melleim vannak, nem vagyok szőrös, pattanásos, narancsbőröm van, a bőröm fehér, mivel napallergiás vagyok, szolit sem bírom, szeplős is vagyok. Mindjárt el is bújok a föld alá. Gyökér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!