Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam vele, hogy tetszik nekem? 19/L
Munkahelyemen van egy ferfi akivel hetente parszor talalkozunk, es csak a nevet tudom. Csak koszonni szoktunk egymasnak, de ha latjuk egymast akkor mosolyog meg ugy vettem eszre sokat nezunk egymasra.
Lanykent hogy tudnam batoritani? 19 vagyok
A kávézás rossz ötlet. Szerintem csak mosolyogj rá, nézz a szemébe, kapd el a tekinteted, majd nézz vissza rá és játszd meg a szégyellőset, aki ebbe belepirul. Venni fogja a lapot.
Milyen munkahelyen dolgozol amúgy? Az se mindegy ám.
Mi a problemad? 😃
Valaszoltam csak, ha mar a kerdesem alatt jut eszedbe sajnaltatni magad, hogy nem kellesz a lanyoknak.
Szerintem a legegyszerűbb ha pl. segítséget kérsz tőle. Elvileg egy munkahelyen vagytok, mondjuk a beosztásotokat nem tudom, de ha kicsit megjátszod a "az elesett lányt" tuti, hogy fogtok tudni beszélgetni. Először nyilván munkahelyi dolgokról, aztán szépen lehet folytatni.
Nem baj ha te kezdeményezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!