Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan nőt, aki ezt a stílust képviseli öltözködésben, stílusban? 25-35 évest kb

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 19. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
a luxusnegyedekben Budán. szerinted ki az aki kisestélyiben mászkál majd veled az utcán, még ez a nő se így öltözik a hétköznapokon, csak instagram fotózik. Az ilyen ruhák java része alkalmi ruha és tényleg a luxusfeleségek szoktak iylesmikbe járni és nem olcsó helyekre, hanem drága cukrászdákba stb
2021. máj. 19. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
csak szólok, hogy buszon, villamoson ne is keresd, de ott a pasik dörgölőznek, felnyúlnak. eszembe se volna szoknyákba, lenge cuccokba beszállni a metróba például.
2021. máj. 19. 14:32
 3/12 A kérdező kommentje:
De vannak hétköznapi szettjei is, első
2021. máj. 19. 14:32
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Mar megtalaltad, gyerunk indulj meghoditani.
2021. máj. 19. 14:34
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
feketa nadrág fehér trikó és haonslók pl. szoktak egyetemen vagy multicégek irodáiban előfordulni
2021. máj. 19. 14:37
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
amúgy meg ez nem különleges stílus vagy szett, nem lehet hogy te csak a kislányos ázsiai nőkre buksz? képzeld el ugyanezt egy kreol bőrű spanyol nőn, úgy is tetszene?
2021. máj. 19. 14:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Azok nem tetszenek, de egy magyar nagymellűn simán el tudom képzelni
2021. máj. 19. 14:42
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Itt én többféle stílust látok. De a legtöbb ruha hétköznap egyáltalán nem hordható, de még alkalomra sem, mert ezek divattervezői kollekciók mutogatásra.
2021. máj. 19. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Én végignéztem az első 6 képet... ez egy eklektikus, stílus nélküli valami (az egyik képen olyan stílusú ruha van rajta, mintha A farm, ahol élünk Hello Kitty-verziójából jönne, másik képen estélyi, harmadik képen "street cool" háremgatya crop toppal...); épp azt veszi fel sztem, amilyen márkától kapott cuccot. Ilyet meg tényleg ott érdemes keresni, ahol insta cicák fotózkodnak, legfeljebb közülük kiszűröd a k...sakat, és maradnak a takarosabbak.
2021. máj. 19. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár képet megnéztem. Ez többféle stílus, nyilván egy hosszú estélyiben nem vonulgatok végig az utcán (pedig van estélyi ruhám). A fehér felső-fekete nadrág kombinációt simán hordom irodába. Szóval nem tudom milyen stílusú nőt is keresel pontosan? Bár ha neked párkapcsolat szempontjából az a lényeg és a fő szempont, hogy hogy öltözik a nő, akkor a te fejedben nem stimmel valami.
2021. máj. 19. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!