Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt ma az, hogy egy bevásárlóközpontba megtetszett egy lány, (18+ elmúlt) Számot cseréltünk, mondtam hogy hívom, aztán miután rá 1 órára felhívtam, kinyomta, meg írtam smst de nem válaszol.?
Figyelt kérdés
Van -e értelme holnap újracsörgetnem?2021. máj. 18. 19:29
11/18 anonim válasza:
Lehet hogy kamu telefonszámot adott meg, vagy közben meggondolta magát, hogy mégsem akar ismerkedni veled.
12/18 anonim válasza:
Én nem próbálnám meg, ha akarnék valamit és valamilyen oknál fogva nem tudtam felvenni, akkor visszahívnám, visszaírnék neki, de így hogy semmire nem reagál....
13/18 anonim válasza:
Nincs fent viberen vagy hangoutson? Ott írhatnál.
14/18 anonim válasza:
Túl gyorsan hívtad szerintem. Holnap kellett volna legkorábban
15/18 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy túl gyorsan hívtad, írtál neki. Lwgalább 1-2 napot várnod kellett volna. Ezzel kb azt sugallod neki - legalábbis nekem biztos így jönne le - hogy annyira kétségbeesetten akarsz már ismerkedni hogy már minden mindegy, és ez baromi ijesztő lehet a másik félnek. Mivel az SMS-re sem reagál, én hagynám addig, amíg pár napon belül nem jön visszajelzés. Akkor esetleg egy újabb próba - de nem holnap - és ha akkor se veszi fel akkor ennyi.
16/18 anonim válasza:
Simán lehet, hogy kamu számot adott meg.
17/18 anonim válasza:
Egyet értek a 16-ossal, mert végülis ki adná meg a számát csak úgy egy ismeretlen random személynek.
De viszont az átvágás sem szép tőle, max annyit kell mondani, hogy ne haragudj, de annyira nem vagy szimpatikus, hogy oda adjam a számomat.
De átvágni szegényt nem szép dolog semmiképp sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!