Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a férfi aki nem talál magának vonzó megfelelő nőt az sosem lehet igazán boldog, hiába van hobbija mondjuk, amivel lefoglalja magát? szerintem igy van..de lehet csak én gondolom igy
De.
A párkapcsolat meglétét és annak milyenségét megtenni életed minőségmeghatározójának meglehetősen ostoba dolog.
Tehát attól leszel boldog, ha a nőd szép. Lehet egy lusta dög, megcsalhat, úgy beszélhet veled, mint a kutyával, elutasításra a szexet, kihasználhat, esetleg néha el is verhet. Semmi gond, hisz téged boldoggá tesz, mert szép...
Aztán pár év múlva, és/vagy egy gyerek után, mikor már nem olyan a külseje, ott leszel egy boldogtalan kapcsolatban? De te akkor is boldogtalan leszel, ha a feleséged a tenyerén hordoz, mindenben a kedvedben jár, szeret, kíván, és vakon bízhatsz benne?
Régebben sem érdekelt, hogy "lesz-e valakim, vagy sem" és most sem.
Nem fogok futni senki után, se teperni egy kvázi vadidegen ember kegyeiért, csak azért, hogy elmondhassam "nem vagyok egyedül"...
Ha úgy hozza az élet, hogy találkozom valakivel akivel KÖLCSÖNÖSEN megértjük, elfogadjuk, szeretjük egymást akkor persze megpróbálom a legjobbat és a legtöbbet kihozni a dologból, de alapvetően egyenlőnek tartom magam másokkal, ezért nem fogok megalkudni se megalázkodni senki kedvéért.
Ha egyedül maradok e miatt, az sem gond, nem csak ebből áll az élet és különben is megtanultam egyedül is ellenni.
Dehogy.Minek a nő?Csak azert,hogy estenkent forrón atöleljetek egymást?Vagy hallgasd a szuszogasát,mikor alszik?Vagy reggel nézd egy öt percen keresztül,hogy milyen edesen fekszik melletted?
Mehh
A hobbi is megfelel.Jó a puzzle,meg hogy elgitározgatsz az erkélyeden tök egyedül,vagy festegetsz,madárházat csinálsz életed végeig.Jobb, mint a szex egy nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!