Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátnője olyan férfinak, aki 30 évesen bolti eladóként dolgozik?
Nem amugy nem erre volt kivancsi a kérdező.
Mivel te abba a rétegbe tartozol akinek kizáró ok az alacsony fizetes igy a kérdezőnek irreleváns volt ez a válasz. Ez inkabb hangzott a részedről lenézésnek es a masikba rugdosasnak önértékelés ügyileg.
En is dolgoztam boltban. Főiskola első pár évében. De 30 évesen, ha valaki csak ennyit ért el, szerintem az nem tul ambiciozus. Persze van akit ez nem zavar...
Engem sajnos eléggé
"En is dolgoztam boltban. Főiskola első pár évében. De 30 évesen, ha valaki csak ennyit ért el, szerintem az nem tul ambiciozus."
...lol
Amúgy lehet ő baromi jól elvan az életével. Tök jó, hogy az "ambíció" szó az csak biznisz, meg pénz. Ennél mélyebb fogalom.
23-as és mi van ha neki ez a hivatása. Lehet lol-ozni rajtuk de egyetlen egy olyan hely ami nyitva volt a legneccesebb helyzetben is csak azért hogy legyen élelmiszerük a diplomasoknak, gazdagoknak, szegényeknek, gyerekeknek, nyugdíjasoknak. Nekik ugyanugy menni kellett, dolgozniuk kellett. Szerintem ők is ugyanugy kiérdemlik a hős jelzőt mivel ott voltak és nem hagytak senkit cserbe és bemehettél azon az ajtón.
Tudod mi a röhej? Az hogy az orvosi rendelő ajtajára meg az volt kiírva ha láza van és köhög ne lépjen be azon az ajtón sőt az orvosi rendelő ajtaja is zárva volt.
Nem mindenki azért kereskedő mert a pénzt hajtja, hanem azért mert szeret gondoskodni pl. Az emberek élelmezéséről, mert ez a hivatása.
* bocsánat 22-esnek akartam írni. Ne haragudj 23-as csak fáradtan az első mondatokat olvastam.
A lol ezen értelemben kivéve.
* Lehet nem tetszésedet kinyilvánítani
javítva
Ez mind nagyon szép. Ha neki igy jo az elete, az klassz. En jobbam szeretek kenyelmesen, itthonrol dolgozni, tobb penzert mint egy bolti elado. Kinek mi..
26-os nem ez a kérdés. Ő ezt a szakmát választotta. De a válasz hogy attol hogy bolti elado attol lehet baratnoje.
Kohoban dolgozo kemeny munkas embernek is volt felesege ket gyereke akkor egy bolti eladonak miert ne lehetne parja.
Az emberek gyakran nem vonatkoztatnak el sajat maguktol mikor egy-egy kerdest olvasnak itt. Megy a kivetítés és az én nem mert kevés a pénze típusú válaszok. Unalmas tudjuk sablon válaszokat adtok. Ettől jobb sablont nem tudtok csinálni? Itt most nem az volt a kerdes hogy te vagy te jarnal-e bolti eladoval. Azert ennyire ne legyetek mar egok.
26 most attol, hogy neked ez jobb, nem kell masokat alazni es degradalni, elitelni...
Na ez a hozzaalas a gaz.
29-es nem rinyált a kérdező és különben sem a te kérdésed. Egyértelmű provokáció amit csinálsz.
Nem az volt a kérdés, hogy ki járna vele. Nem tudtok kérdést értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!