Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti milyen okból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti milyen okból mondanátok egy nőnek, hogy jelenleg nem fér bele egy párkapcsolat az életetekbe?

Figyelt kérdés
Valós indokokra lennék kíváncsi, nem olyan kamukra amivel lepattintasz egy nőt.
2021. máj. 13. 11:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Ja, ilyen esetben szerintem szimplán csak meg akar dugni és nem kíváncsi rád ennél jobban.

2021. máj. 13. 12:59
 22/35 anonim ***** válasza:
20%

Valamit fel kéne adni a kapcsolatért.

Hobbim. Amit imádok. Családtagjaimmal való rendszeres találkozgatás.

2021. máj. 13. 13:01
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja a dugás belefer de a kapcsolat nem, jó nagy 🤡 néz téged.
2021. máj. 13. 13:47
 24/35 anonim ***** válasza:
58%

Hát kérdező, ezért kár volt az időt meg a betűt pazarolni 🤣 Egyszerűen arról van szó, hogy te a hobbipunci vagy. Az a dolgod, hogy ürítsenek beléd és szevasz.

Az meg hogy csak ürítésre használnak valószínűleg azért van, mert nem vagy elég jó nő ahhoz, hogy fel is vállaljanak (vagy esetleg a személyiségeddel vannak hatalmas gondok, de ez a ritkább eset).

2021. máj. 13. 13:57
 25/35 A kérdező kommentje:
#24 csak a saját sötétségedet bizonyítottad ezzel a hozzászólással.
2021. máj. 13. 14:04
 26/35 anonim ***** válasza:
88%
A 24-es elég bántón fogalmazta meg, de annyiban hasznos amit ír, hogy valószínűleg a kérdésben szereplő pasi is valami ilyesmit gondolhat.
2021. máj. 13. 14:08
 27/35 anonim ***** válasza:
81%

jaj szegénykém megsértődött egy ismeretlen kommentjén....nőj fel.

Amúgy igaza van

2021. máj. 13. 14:11
 28/35 A kérdező kommentje:
#27 ki sértődött meg? Én minősítettem és fikarcnyival sem lettem kevesebb ember mert egy szánalmas életű troll (#24) a gyakorikerdeseken vetíti ki megkeseredett életének minden apró morzsáját.
2021. máj. 13. 14:15
 29/35 anonim ***** válasza:
73%

Fáj az igazság? Miért, mit hittél, a pasas milyen álláspontot képvisel irányodba? Ha nem esett le eddig, akkor segítek.

Egyrészt egy alacsony értékű nőnek tart. Akit qrugatni jó, de amúgy sose akarna többet. Másrészt meg egy r1bancnak is tart, mert saját magad egyezel bele, hogy egy darab húsként kezeljenek. Ja és persze ostobának is tart, mert kihasználható és manipulálható is vagy.

Hidd el, a pasas jókat röhög rajtad a haverjaival sörözés közben, amikor rólad sztorizgat. Aztán megállapítják, mekkora egy cafka vagy, majd utána már egy szót sem érdemelsz.

2021. máj. 13. 14:17
 30/35 anonim ***** válasza:
47%

Voltam ilyen helyzetben, vagyis úgy, hogy a másiknak nem fért bele. Egy elég mérgező kapcsolatból jött ki nem sokkal előtte. Lelkileg totál szét volt zuhanva, szarul ment az egyetemen a tanulása, küzködött, hogy tudjon dolgozni, és legyen mit ennie a hónap végén. Persze, ebből semmit nem mondott el, és bejátszott némi kisebbségi komplexus is részéről (ismerőseitől folyton azt hallgatta, hogy túl jó vagyok hozzá). Nem is lett végül semmi, mert szépen aláásta az egész kapcsolatot akaratlanul is.

Ha nem hajlandó elmondani a konkrét okot, akkor megette a fene, ha igaz, ha nem, hogy "jelenleg nem fér bele". Nem rágódnék a helyedben sokáig a dolgon. Szexeltetek pár jót, és ennyi. Ha tényleg volt oka rá, akkor később felkeres, és elmagyarázza, akkor meg eldöntöd, hogy túl kevés, túl későn, vagy sem. Ha meg nem, akkor legalább nem pazaroltál rá felesleges időt, energiát.

2021. máj. 13. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!