Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, ti milyen okból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti milyen okból mondanátok egy nőnek, hogy jelenleg nem fér bele egy párkapcsolat az életetekbe?

Figyelt kérdés
Valós indokokra lennék kíváncsi, nem olyan kamukra amivel lepattintasz egy nőt.
2021. máj. 13. 11:35
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
50%

még mindig nem értem, akkor minek randizgat valaki.

Ez csak egy gagyi kifogás, mert neki társaság kell, de komoly dolog nem

2021. máj. 13. 12:10
 12/35 anonim ***** válasza:
38%

Honnan veszed, hogy randizgat? Többször olvastam el a kérdést, és sehol nem látom benne, hogy randiról van szó.

2021. máj. 13. 12:13
 13/35 anonim ***** válasza:
88%
nem fér bele= te nem férsz bele
2021. máj. 13. 12:23
 14/35 A kérdező kommentje:
nem randizgatunk. Én vagyok a nő és érzelmek alakultak ki a szexkapcsolatomban, felvetettem a párkapcsolat ötletét és ez a válasz. Nem vagyok idióta, tisztában vagyok vele, hogy csak arra vagyok jó neki. Kíváncsi voltam véleményekre, end of story:)
2021. máj. 13. 12:30
 15/35 anonim ***** válasza:
52%

" érzelmek alakultak ki a szexkapcsolatomban, felvetettem a párkapcsolat ötletét és ez a válasz"

istenem....bocs, de csodálod, hogy koptatott? odadobtad magad a pasinak, megkapott, szevasz, mehetsz.

Undorító a pasi, de ehhez te is asszisztáltál.

2021. máj. 13. 12:33
 16/35 anonim ***** válasza:
86%

Hát akkor ez azért elég egyértelmű hogy csak ürítő tartály vagy és egyáltalán nem akar többet.

Bár ha most beijesztetted ezzel hogy te többet akarsz és képzelsz bele már lehet szexre se fog keresni.

Ez nem ért meg 1 kérdést. Ez egyértelmű.

33/F

2021. máj. 13. 12:33
 17/35 anonim ***** válasza:
59%
Hát, ezzel is kezdhetted volna, hogy szexkapcsolat. Valószínűleg nem véletlen abba ment csak bele veled. Mivel az elején tudtad, tök mindegy igazából, hogy van-e igazi oka erre a kijelentésre.
2021. máj. 13. 12:35
 18/35 anonim ***** válasza:
91%

Akinek kellesz igazán az minden követ megmozgat hogy veled lehessen.

Én külföldről terveztem hazaköltözni egy nő miatt(szintèn szexkapcsolat). De nem kellettem 😆 így jártam.

Szóval így működik ez.

2021. máj. 13. 12:39
 19/35 anonim ***** válasza:
91%

Ha valóban kialakul valami, nem mondja ezt sem férfi, sem nő. Mi a lehető legalkalmatlanabb pillanatban szerettünk egymásba. Ő éppen kapott a cégnél, ahol dolgozott egy külföldi állásajánlatot, az itthoni fizetése négyszereséért, ugyanazzal a munkakörrel. Én érettségi előtt voltam 2 hónappal, egyetem előtt, zaklatott időszak és rengeteg változás. Minden ellenünk szólt, de éreztük, hogy ez nem mindennapi dolog és nem egy futó kaland lesz.

A férjem itthon maradt, én átkértem a jelentkezésem levelezőre, 2 év múlva már házasok voltunk. 😊 Azóta eltelt 22 év, életem legjobb döntése volt őt választani.

2021. máj. 13. 12:42
 20/35 anonim ***** válasza:
73%

En ugyan no vagyok, de ugyanigy erzek, hogy nem ferne most az eletembe egy parkapcsolat semmilyen szinten.

Egyreszrol borzasztoan sokat dolgozom, igy a szabad hetvegeimet Pihenessel szeretem tolteni, nem birom elviselni, hogy valaki cseszegessen.

2.

kulfoldon elek, igy vagy tavkapcsolatrol lehetne szo, vagy ugy, hogy osszejonnek egy kulfoldivel (viszont tudom hogy nem maradok itt orokre, tehat akkor miert is vesztegetjuk egymas idejet?).

3.

5 evet huztam egy tavkapcsolatban es eszemben soncs meg egysser belefogni.

2021. máj. 13. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!