Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismertétek meg a párotokat?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 18:33
4/14 anonim válasza:
Netes társkereső. Azóta össze is házasodtunk:)
5/14 anonim válasza:
A Facebook-on. Ő kezdeményezte az ismerkedést, úgy, hogy rólam egyetlen profilkép van fent, és soha semmit nem posztoltam, nem osztottam meg az egy év alatt, mióta regisztráltam.
6/14 anonim válasza:
A tükörben, mind a 6-ot látom. :))
7/14 anonim válasza:
Én a régi munkahelyemen, ahová idén visszamegyek dolgozni. Exemet én is neten, csak hogy több példát mondja. Randivonalon volt, 6 éve már annak a megismerkedésnek.
8/14 anonim válasza:
Ismerősökön keresztül, az utcán. Mi még azok a kint mászkálós kamaszok voltunk nem a net előtt ülősek.
10/14 anonim válasza:
Netes tarskeresőn.
3.parom van igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!