Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag és sikeres férfiak! Mi volt az az áttörési pont, ahol már elkezdtek masszívan érdeklődni irántatok a nők?
Vagy ez is csak egy városi legenda?
Bevallom, felszínes vagyok, a nő minősége és személyisége nem számít, csak a külseje. Továbbá elég megengedő vagyok, a 10-es listából 5 felett mindenki jöhet: [link]
A "vegyél egy jó kocsit" trollok kíméljenek, ők még nálam is ostobábbak. Budapesti ingatlannal ugyanúgy nem lehet csajozni, pedig az még előnyösebb is lenne sok lánynak.
Mi az, amivel el lehet érni, hogy a nő közeledjen feléd? Járjak exkluzív golfklubokba, ha vége a járványnak?
Hiába van pénzem, semmivel sem kerültem közelebb ahhoz, hogy egy nő vonzódjon hozzám.
Prostituáltat se ajánlgassatok. Nem kiszolgáltatott lányok testét akarom megvenni, hanem egzisztenciára és vagyonra izguló nők figyelmét akarom felkelteni, hogy önszántukból akarjanak velem lenni.
Aki szintén gazdag és sikeres, mik a tapasztalataitok, hogyan lehetséges ezt átfordítani, hogy a nők vonzódjanak hozzám?
Közhelyekkel nem megyek sokra.
"hogyan lehetséges ezt átfordítani, hogy a nők vonzódjanak hozzám?"
Ezt már egy milliószor megbeszéltük. A pénz nem tesz vonzóvá, azzal csak azt tudod megvenni, hogy a nők elviseljenek téged, a veled (pénzeddel) járó előny érdekében.
Az a férfi vonzó, akivel a nők mindenféle anyagi haszon nélkül dugnak.
Nőként írom:
A jó egzisztencia, csak rajtengedély! ALAP! mivel a Nők szeretnének családot....ahhoz meg pénz IS kell. De önmagában édeskeves....
Az egzisztenciateremtesben már a Nők is elég ügyesek, és inkább vagyunk egyedül, mint egy idiótával....
Én végeztem a jogon, és hirtelen elkezdték meglátni bennem a hosszú távú lehetőséget. Nevetséges élmény volt, főleg mert tudtam, hogy egy ideig lósz@rt sem fogok mèg keresni, de kihasználtam.
Aztán egyszer az egyik lány elmondta, hogy az intellektusom fogta meg, a céltudatosságom és hogy mennyire szeretem a szakmámat. Meglepett. Szóval a gazdagság nem mindig a valódi ok, hanem a sikeresség azt közvetíti a nő felé, hogy ki vagyok békülve magammal, mellettem biztonságban vagy, stabil jövőképet tudok nyújtani. Ez talán fontosabb, mint maga a pénz, én így fordítottam le magamnak a fenti élményemet.
Nem kell nő
Vidékre költöztem nyugi van.
Kertes ház csendes.
Néha ja bemegyek városba adakozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!