Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiknek nehezebb társat találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiknek nehezebb társat találni? (nem szexpartner)

Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 19:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Nőknek nehezebb, pláne 30 felett.
2021. máj. 6. 21:13
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
35 év alatt a férfiaknak, utána kiegyenlítődik és mindkét nemnek ugyanolyan nehéz.
2021. máj. 6. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:
11: Az sokmindentől függ. Pl.: van -e gyereke, ad -e magára, megkomolyodott -e már vagy még csak a bulika megy, stb.
2021. máj. 6. 22:06
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

"Egy pasi bármikor talál bárkit akár szexre, akár komolyabbra."

Na, igazából ezért tök fölösleges itt bármit megvitatni, amikor a nőknek *ennyire* fogalmuk sincs arról, a férfiaknak mit kell végigcsinálniuk.

2021. máj. 7. 01:11
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

"Nőként pedig aki 4-5 évig minden nap lapoz 4-5 társkeresőt, az kizárt, hogy ne találjon senkit.":

Akármilyen alja nőként is 5 perc alatt lehet találni kapcsolatot házasságra. Modell férfit persze nem, azok csak szexre kaphatók.

2021. máj. 7. 01:47
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki úgy gondolja, hogy nőknek nehezebb, az járt már valami társkereső oldalon ? :D
2021. máj. 7. 08:38
 17/18 anonim válasza:
62%

Na most a nők többségének a férfiak felső 10% a kell, azok a férfiak pedig a magasabb tesztoszteron szint miatt hajlamosabbak a megcsalásra illetve a partnerek folyamatos cserélgetésére (kivéve a magasabb intelligenciával rendelkezők).

A nők sokszor olyan elvárásokat támasztanak aminek képtelenség megfelelni. Menjen fel az ember egy akármilyen társkeresőre a nők még a legkevésbé vonzó külsejűek is pillanatok alatt találnak akár hosszútávra is kapcsolatot. Férfiként egyszerűen vért izzad a delikvens hacsak nem a fentebb említett kategóriába tartozik. A hölgyek nehezítik meg a saját és honfitársaim sorsát.

2021. máj. 9. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

40+ korosztálynál a nőknek nehezebb. A szülés rajtam hagy nyomot, nem a férjemen. A gyerek velem van, nem a férjemmel. Ha a saját apjuk simán lelépett, hogy várhatom el, hogy egy idegen szeretni tudja őket? Márpedig hosszútávú, komoly kapcsolatnál nem tudom eldugni a gyerekeimet akkor se, ha nem nekik keresek apát. És nem is akarom, mert felelős vagyok értük, szeretem őket. Szóval a párválasztásomat is befolyásolják valamennyire.

Ja, a szex? Az kell egy egészséges nőnek is. (Igen, lehet fújogni, én is emberből vagyok.) Szexpartnert találok, 10-15 évvel fiatalabbat is vagy lehetek szerető, de ennél komolyabb a cél.

Egy 40-es pasi viszont ereje teljében van, neki még őszülni is szexi meg egy kis pocak is. Vélhetően szilárd egzisztenciája van, sok szabadideje (gyerek az asszonynál), és a legtöbb motoron feszít, hogy fiatal pipit szedjen föl. 😁🙃

Aztán mire rájönnek (ha egyáltalán rájönnek), hogy a saját életüket tették üressé, addigra már visszavonhatatlanul tönkretették a saját gyerekeiket is.

Ezt tapasztalom, ezt látom a környezetemben is sajnos, de azért még bízom.

Szóval a nőknek nehezebb.

2021. máj. 12. 09:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!