Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten hogy lehet lányokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten hogy lehet lányokkal SZEMÉLYESEN ismerkedni?

Figyelt kérdés
Most nem feltétlenül a jelenlegi időszakban, hanem ha minden kinyitott. Hol és mikor lehet odamenni egy csajhoz amikor a legnagyobb esélye van annak hogy nem hajt el az anyámba? Még nem próbáltam személyesen, ezért érdekel. Szórakozóhelyeket felejtsük el, oda a nők 99%-a nem ismerkedni jár hanem a barinőivel talizni. Mondjuk a Margit-szigeten ha ül egy padon? Vagy csak szimplán az utcán?

2021. máj. 6. 16:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%
#7 miért, ha egy ronda nő menne oda hozzád, te nem küldenéd el? Neked bárki jó?
2021. máj. 6. 17:25
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem napi szinten járok a Margit-szigetre futni, de a legcsinosabb lányokat mindig akkor látom, amikor már végeztem a futással, így aztán lihegve, izzadtan kellene odamenni, nem pont a legjobb oldalad mutatod.

Viszont, ha így is tetszel a nőnek, akkor a „jobb” oldalad még jobban fog tetszeni.

Erre a nyárra marad nekem az utcai, nappali, ismerkedés, koronát nem kaptam el eddig, oltást nem szeretnék, szóval, nincs kártyám.

2021. máj. 6. 18:22
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Bárhol ha jól nézel ki. Én is járok kondiparkba, futni, hármashatárhegyre, margitra, stb, mostmár konditerembe is újra, de mivel zsírfej vagyok még, nem igazán van rá esély. :) Persze ez tök érthető.
2021. máj. 6. 18:41
 14/22 anonim ***** válasza:
49%

#13 "de mivel zsírfej vagyok még, nem igazán van rá esély."

Mi az, hogy zsírfej vagy? 😂

Mármint, hogy kicsit még ducibb vagy? Mert ha így értetted, akkor ne törődj vele, csak vagánynak kell lenni meg legyen önbizalmad, a külső annyira nem a legnagyobb probléma.

2021. máj. 6. 19:10
 15/22 anonim ***** válasza:
#14 ne nevezzünk már egy férfit ducinak könyörgöm...annyira férfiatlan, hogy az hihetetlen. És ha zsírfejként hivatkozik magára, akkor esélyes, hogy nem kicsit túlsúlyos. De szuper, hogy tesz ellene.
2021. máj. 6. 19:35
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Neked sehol. Chadnek bárhol.
2021. máj. 6. 23:02
 17/22 anonim ***** válasza:

Buszmegállóban, vagy bárhol, ahol várni kell több embernek, mert akkor nem siet senki, szóba lehet elegyedni.

Ja és legyél felkészült, hogy bármikor jöhet a lehetőség. Tavaly nyáron a Margit szigeten falafelt ettem egy padon, amikor mellém ült egy csinos lány, és mosolyogva jó étvágyat kívánt. Megköszöntem, de azzal voltam elfoglalva, hogy ne csorogjon le a kezemen a szósz, és amúgy is egy időpontra voltam hivatalos nem sokkal ezután, úgyhogy fejben sem voltam ott. Pedig tuti beszélgetni, ismerkedni akart. Mire felocsúdtam, jött a busza, és elment... Jól elpackáztam:)

2021. máj. 6. 23:04
 18/22 anonim ***** válasza:
35%

"Buszmegállóban, vagy bárhol, ahol várni kell több embernek, mert akkor nem siet senki, szóba lehet elegyedni.":

Nyugaton ez szexuális zaklatásnak számítana neki. Itthon azért a vak komondor megvédi a kérdezőt, de nem fog becsajozni így.

2021. máj. 6. 23:16
 19/22 anonim ***** válasza:
16, 18: na, megjött a menetrendszerű trol(l)ibusz...
2021. máj. 6. 23:45
 20/22 anonim ***** válasza:
18. Pont, hogy nyugati csajozási tanácsadóktól lehet ilyeneket olvasni, hogy a nyilvános helyeken való ismerkedést ajánlják. Vannak is erről cikkek/könyvek/stb, hogy hogyan érdemes megszólítani egy nőt pl az élelmiszerboltban, kávézóban, buszon, buszmegállóban, plázában, stb.
2021. máj. 6. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!