Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten hogy lehet lányokkal SZEMÉLYESEN ismerkedni?
Majdnem napi szinten járok a Margit-szigetre futni, de a legcsinosabb lányokat mindig akkor látom, amikor már végeztem a futással, így aztán lihegve, izzadtan kellene odamenni, nem pont a legjobb oldalad mutatod.
Viszont, ha így is tetszel a nőnek, akkor a „jobb” oldalad még jobban fog tetszeni.
Erre a nyárra marad nekem az utcai, nappali, ismerkedés, koronát nem kaptam el eddig, oltást nem szeretnék, szóval, nincs kártyám.
#13 "de mivel zsírfej vagyok még, nem igazán van rá esély."
Mi az, hogy zsírfej vagy? 😂
Mármint, hogy kicsit még ducibb vagy? Mert ha így értetted, akkor ne törődj vele, csak vagánynak kell lenni meg legyen önbizalmad, a külső annyira nem a legnagyobb probléma.
Buszmegállóban, vagy bárhol, ahol várni kell több embernek, mert akkor nem siet senki, szóba lehet elegyedni.
Ja és legyél felkészült, hogy bármikor jöhet a lehetőség. Tavaly nyáron a Margit szigeten falafelt ettem egy padon, amikor mellém ült egy csinos lány, és mosolyogva jó étvágyat kívánt. Megköszöntem, de azzal voltam elfoglalva, hogy ne csorogjon le a kezemen a szósz, és amúgy is egy időpontra voltam hivatalos nem sokkal ezután, úgyhogy fejben sem voltam ott. Pedig tuti beszélgetni, ismerkedni akart. Mire felocsúdtam, jött a busza, és elment... Jól elpackáztam:)
"Buszmegállóban, vagy bárhol, ahol várni kell több embernek, mert akkor nem siet senki, szóba lehet elegyedni.":
Nyugaton ez szexuális zaklatásnak számítana neki. Itthon azért a vak komondor megvédi a kérdezőt, de nem fog becsajozni így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!