Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fizetős társkeresőn egy fokkal könnyebben lehet társat találni?
Ilyen ingyenes oldalakon özön férfi van mint tinder, badoo stb. tényleg minden jött ment rámegy egy ilyen oldalra és mindenkor ír vagy balra húz.
Fizetős oldalakra azért már kevesebb pasi megy, mert pénzt annyira már nem akarnak ezért fizetni szerintem...
Párom.hu oldalra mentem, ott ugye csak 7 levelet tudsz ingyen küldeni és meglepően elég sokan válaszoltak, badoon semmi tinderen sem volt sikerem, vajon mert ingyenes vagy miért?
SOHA ne fizess.
Neked megér pénzt az, hogy írsz valakire, és le sem tojja az üzeneted? Ez ingyen is gáz
Ha szeretnél labdába rúgni akkor igen...
Az ingyeneseken nem igazán válaszolnak, tekintve hogy 1 nőre mindennap ír 100 pasi.
Aki komolyan gondolja szerintem kifizeti az egy évre azt a 10-20E ftot. Sokat nem veszíthet vele az ember.
De ha nem szeretné..., végül is lehet költeni piára is meg cigire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!