Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnam ere az elképzelés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnam ere az elképzelés, hogy a szélsőséges blackpill férfiak gyűlölik a nőket?

Figyelt kérdés
Én nem a nőket gyűlölöm, hanem azokat a férfiakat, akik elfogadják a jelenlegi rendszert és legitimálják a jelenlegi párkapcsolati piacot, ahol a nők korlátlanul férnek hozzá az alfákhoz.

2021. ápr. 29. 13:17
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szerinted milyen lenne az ideális helyzet? Ha a nők nem szexelhetnének azokkal, akikkel akarnak, hanem rád fanyalodnának jobb híján?
2021. ápr. 29. 14:13
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
amugy az leesett, hogy te konkretan a szabad akaratuktol akarnal megfosztani embereket, csak epp all a bre es senkibe nem tudod beletenni? vicc az egesz..
2021. ápr. 29. 14:15
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
*csak mert
2021. ápr. 29. 14:23
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

"legitimálják a jelenlegi párkapcsolati piacot, ahol a nők korlátlanul férnek hozzá az alfákhoz."

És hogy? Az "alfák" x idő alatt csak x nővel lehetnek, és a nőknek kötelező x időnként nem alfákkal is dugniuk?

:d :D :D beteg vagy!

2021. ápr. 29. 14:27
 25/51 A kérdező kommentje:
19: Az mgtow
2021. ápr. 29. 14:30
 26/51 A kérdező kommentje:
A blackpill -esek akarnak nőzni, csak nem tudnak.
2021. ápr. 29. 14:31
 27/51 anonim ***** válasza:
93%

Ilyenkor mindig rájövök milyen szerencsés vagyok, amikor megmutatom a páromnak az ilyen kérdéseket, és csak néz bambán, hogy ki ez az idióta és milyen sületlenségeket hordanak itt össze, nem beszélve a blackpill és incel és hasonló szavakról amiket Ő sem ért 😂😂

Imádom hogy egy hús vér Férfi van mellettem, és nem egy gyíkarc😁😂

2021. ápr. 29. 14:32
 28/51 A kérdező kommentje:
24: "És hogy?": Erről van egy 500 válaszos kérdés már, nincs kedvem megint leírni, hogy szerintem mit kéne csinálni. Egyébként amennyi ember, annyi megoldási javaslat. Sokan csak annyit mondanak, hogy be kéne tiltani a közösségi médiát meg a Tinder -szerű kinézet alapú társakeresőket.
2021. ápr. 29. 14:33
 29/51 A kérdező kommentje:
27: Miből gondolod, hogy a párod nem hazudik neked. A redpill és a PUA Magyarországon is elterjedt dolognak számít, csak ő a blacpill/incel emberekkel ellentétben nem verik nagy dobra.
2021. ápr. 29. 14:34
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

"A nők és férfiak közötti kapcsolaton viszont változtatnék mindenképp."

Vannak nők, akiknek rendben van a htb életmód, akik vágynak rá, hogy irányítsák őket, vagy csak annyira gyenge az akarat erejük és onbizalmuk, hogy nem mernek/nem tudnak kiállni magukért. Ők tökéletesek egy olyan férfinak aki szerint a" régi szép idők" visszaállítása mindent megold.

Én nem lennék jó az elnyomott szerepben és a létbizonytalanság se vonz. Pedig az "incel" pasik egy igen nagy hányada ebben látja a boldog jövőt.

Nem tudom biztosan, miből táplálkozik ez a gondolat, hogy miért érezheti valaki úgy, hogy csak akkor lehet férfi, ha rabszolgát tart, aki mindenben tőle függ? Én csak a kisebbségi kompelxust látom logikus magyarázatnak, ami gyakran jár együtt dühvel, gyűlölettel, félelemmel, irigységgel. Ez pedig benne van minden megszólalásukban, tettükben, de sokszor már a tekintete üvölt egy ennyire sérült embernek.

Biztos nem minden "incel" ennyire elborult, de az itteniek többségében azok, ami kihatással van az itteni többség véleményére az "incelekről".

2021. ápr. 29. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!