Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járhattam így? (többi lent)
Figyelt kérdés
Megismertem itt egy lányt, és másfél hónap beszélgetés után egyszer csak eltűnt. Pedig úgy éreztem, hogy ment a kémia, hamar átmentünk instára beszélgetni, képcsere is megvolt, majd később hirtelen vége lett..
Nektek is vannak hasonló sztoriaitok? én a sajátomon már eleget rágódtam :'D
2021. ápr. 27. 23:12
1/13 anonim válasza:
2 dolog lehetett.
Vagy kamu volt, vagy nem jöttél be neki.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, én is ezekre gondoltam.
Meg arra hogy lehet nem merte megmondani hogy nem jövök be neki
2021. ápr. 27. 23:23
4/13 anonim válasza:
Tehát nagyjából kaland volt az egész.
5/13 anonim válasza:
1,5 hónap alatt igencsak találkozni kellett volna már. Bocs de mikor akartál vele találkozni? Meddig akartad húzni?
7/13 anonim válasza:
Nincs 1.5 honap ismerkedesre. 1 honap utan randi. De az már a legvége.
Legkozelebb 2 hét utan randizni kell.
8/13 anonim válasza:
Volt 2×, hogy megismertem valakit, aztán elszállt, mint a sebességváltó az autóban... Pedig mindkettő érdekes személy volt. Kicsit olyan, mintha nem gondolnák komolyan itt sokan azt, hogy emberi érzelmekkel szórakoznak.
9/13 anonim válasza:
Hát, így a neten sajnos könnyű eltűnni, és nem vállalni a felelősséget a mások érzelmeiért. Régen sokkal tisztább volt, megmondod a másik szemébe, és vállalod a döntéseidért a felelősséget. Egyébként ha nem találkoztatok még, honnan tudod, hogy megvolt a kémia?
10/13 A kérdező kommentje:
Hát hivasok és chat alapján. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2021. ápr. 28. 09:25
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!