Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más fiatal férfi is fél, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más fiatal férfi is fél, hogy nem lesz majd elég gazdag/sikeres és ezért sem talál majd csinos feleséget magának?

Figyelt kérdés

Pedig nem állok rosszul az életben. Pályakezdő vagyok egy piacképes szakmában és látok magamban annyi potenciált, hogy magasabbra is jussak anyagilag és szakmailag is. Van 5 millió forint magam által félretett pénzem, mert még egyetem alatt külföldön nyári munkáztam. 1-2 év múlva valószínűleg kapok egy lakást a családomtól. (Vagyis fizetik kb az árának 2/3, 3/4-ét.) A családom sem áll rosszul, amíg egyetemre jártam is támogattak, de ennél jobban nem keverném őket a képbe (pl hogy mit örökölök, stb, mert az úgy sem biztos) és magamtól is el akarok érni valamit.

És most nem arra gondolok, hogy mindenképpen instacica, plázaptsa, buta kirakat műnőt szeretnék. Erről kevés szó esik, de sok szép nő okos is, de nyilván ők is okos, jóképű és persze pénzes srácot szeretnének. Külsőre szerencsére rendben vagyok. Csak ettől félek anyagilag nem érek el egy olyan szintet, amit sok nő elvár, főleg akikkel a karrierista, értelmiségi közegben találkozom, amiben élek.

Ja és voltak már barátnőim, van kapcsolatom nőkkel a mindennapokban, szóval ez valamilyen belső félelem, de csak ott van bennem bakker. Más is érzett már ilyet? (Légyszi senki ne rohanjon le, mint a hiéna, csak mert gyengeséget mutattam.)

2021. ápr. 27. 20:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy szegénynek érzed magad, de az a szülői háttér, megtakarítás, szakma amiről írsz, bőven a magyar átlag felett van. Vagy tényleg a gazdag lányok között nézelődsz, vagy simán túlaggódod a kérdést, nincs okod aggodalomra.
2021. ápr. 28. 02:26
 12/12 VincentLaw ***** válasza:
100%

Én úgy voltam vele, hogy majd ha idősebb leszek, és stabil anyagi háttér is társul hozzá (jó állás, jó fizetés, már lakás is van úgy, hogy engem nem tudtak támogatni), akkor majd egyszerűbb lesz a társkeresés. Hát személy szerint én nem ezt tapasztalom, sőt én úgy vettem észre, hogy most sokkal nehezebb, mint mondjuk 5-10 évvel ezelőtt.

Azt sosem értettem, akinél az alap, hogy legyen autója. Nekem például nincs, nem is tervezem, Pesten lakom, tejlesen feleslegesnek érzem, tömegközlekedéssel a belvárosban előbb ott vagyok mindenhol, mintha az autóval kéne ülnöm a dugóban.

Plusz az otthoni PC-m többe kerül, mint egy átlagos autó. Ezt csak azért írom, ha ezeknek a nőknek az fut át az agyán ilyenkor, hogy azt nézi, hogy milyen autója van, és abból próbálja kikövetkeztetni a pasi anyagi hátterét.

2021. ápr. 28. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!