Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalak után nézek. Tudtok jó oldalt mondani?
Ha pasi vagy, akkor egyiket sem ajánlom.
Eléggé véletlenszerű és időpazarlás. Amikor akár napokig, hetekig beszélsz valakivel, random törli magát a legtöbb ember. Kidobott idő. Sőt, sajnos nagyon sokan úgy indulnak neki, hogy ott minden pasi "gáz" és ő nem is akar semmit, meg amúgy is. És téged is kategorizál.
Meg nagyon sokan szenvedésfüggők. Mindig a pasi a hibás a rossz, jaj vele rosszul bántak, magányos stb. sorolhatnám
Akkor ajánlom, ha van ideged hozzá, türelmed és nem veszed zokon ha elhal a beszélgetés, szó nélkül töröl, hamar talál másik pasit a semmiből.
"Szép nő vagyok és válogatós"
nyilván van match-ed, ha nő vagy, DE. Azt tudnod kell, hogy az ottani pasik többsége nem akar téged megismerni, értelmesen kommunikálni. Akkor is ha szép vagy. Csak próbálkozik.
Akkor képzeld el, ha éjjel nappal tolod ezeket az appokat, ha akad 1 match-ed 1 hét alatt (vagy kettő) és az is bunkó. Nem vagyok csúnya, sem szép. Én szeretnék normálisan beszélgetni, ismerkedni, de 90%-ban csak magukról beszélnek vagy arról, hogy hány pasi próbálkozik be náluk. Vagy a rossz élményei miatt engem is automatikusan egy kalap alá vesz a többivel, de többnyire le sem tojnak. Tök megalázó.
Tehát sok (nem rád értem) nőnél unaloműzés, sok pasinál meg "hehe bepróbálkoztam a gizinél, de jó csöcse van hehe" szitu.
hát igen, a rossz oldala nyilván hatással van azokra a normális és naiv nőkre is, akik úgy gondolják a tinderen fogják megtalálni a párjukat. 😞
#4 vagyok.
Látom sokaknak beütött a felismerés, hogy lehet rossz nőt kukáztak...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!