Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt ennyi olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi olyan pasi, akinek sosem volt kapcsolata még? A való életben ismertek ilyet vagy csak itt árasztják el ők a sok önsajnáltató kérdést?

Figyelt kérdés
Pl.: Balázska
2021. ápr. 24. 21:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

4-es

Nekem is mesélhetnél, a valóságban sajnos nem ismerek ilyet.. :)

2021. ápr. 24. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Aki ezzel a problémával küzd, a való életben nem mondhatja el senkinek a megvetés miatt, úgyhogy végül itt köt ki. Amúgy az összes férfihez képest kevés ilyen van.
2021. ápr. 24. 23:15
 13/16 peca1000 ***** válasza:
46%

Én is Balázs vagyok, csak a másik véglet :)

4 nőismerősöm van (ebből 2 ex), akik nem is keresnek pasit sehol, de megy a sírás, hogy nincs nekik, netes társkeresőre föl nem mennének.

2021. ápr. 24. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyet. (jó) barátom. De az ő életét megkeserití a mentális problémája (skizofrén).

Azt nem tudom, hogy ekkora keserűség van-e benne (biztos), de belőle indulok ki, nekünk sosem mutatja.

Szóval én ezek alapján azt gondolom, hogy az "incelek" normális emberek a civil életben, nincs a homlokukra írva kik ők, és nem nyomatják a hülyeségeiket boldog-boldogtalannak. Itt anonim kieresztik a gőzt, ezért tűnik töménynek a népnek a jelenlétük, de a való életben sok vizet nem zavarnak.

2021. ápr. 25. 04:35
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
4-es vagyok. A sztori röviden annyi, hogy mindkettőnek nagyon kinyílt a csipája, amint megtudta, hogy én elfogadom olyannak, amilyen. Aztán persze a megnövekedett önbizalom mellett elkezdtek verbálisan abuzálni. Voltam én már balfék, szerencsétlen, csontkollekció, buta..minden, csak élő ember nem kb. Az ilyenekkel nem szabad leállni, mert csak bántanak, amivel tudnak. Mindkettő esetében az volt a vörös posztó, hogy erősebb, tanultabb és életképesebb voltam náluk. Ezt pedig nehezen nyelték le. Amint kiderül, hogy valamiben jobb vagyok, akkor jött a hibakeresés.
2021. ápr. 25. 07:40
 16/16 anonim ***** válasza:
A meglátásom , hogy akik gyerek koruk óta a kis sértetlen otthoni szférában töltötték a minden napjaik azok nem tapasztalták meg az élet ízét, pl : Számítógép függő , stréber lányok -fiúk, anyuci dédelgetett kedvencei ők azok akik részben saját maguk tehetnek arról ahova jutottak, a gyerek kor arra való hogy ismerkedj kapcsolatokat építs , megtanulj valamennyire szót érteni az emberekkel ha ezek ki maradnak akkor hiába lesz egy jó munkája valakinek a szociális készségek hiányát legalább olyan nehéz behozni mint a lexikális tudást.
2021. ápr. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!