Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 30 évesen még sose volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 évesen még sose volt barátnőm, ismerkedéskor érdemes ezt már titkolni?

Figyelt kérdés
Semmi különös nincs velem, csak a fejem nem olyan szép, szegény is vagyok, nem vagyok se informatikus se orvos.
2021. ápr. 24. 21:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%
Ja, muszáj kamuzni, mert ha megtudják az igazat, hogy még nem volt barátnőd, akkor leráznak.
2021. ápr. 24. 21:02
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Van még pár nem kifejezetten pozitiv tulajdonságod, ezeket ne felejtsd ki!
2021. ápr. 24. 21:02
 3/23 A kérdező kommentje:
2: ja igen, kihagytam hogy alkoholista vagyok (bár jelenleg gyógyuló fázisban), elviselhetetlen természetem van, illetve nárcisztikus szociopata vagyok.
2021. ápr. 24. 21:04
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Az alkoholizmus nagyobb probléma lesz, mint a korábbi barátnő hiánya. De nyugodtan fogd csak erre te is, nyilván csak azért nem jön össze, mert a gonosz nők nem adnak esélyt olyannak, akinek nem volt még kapcsolata. Csak ez lehet az ok, semmi más.
2021. ápr. 24. 21:05
 5/23 anonim ***** válasza:
84%
Jaj ez balázska...
2021. ápr. 24. 21:06
 6/23 anonim ***** válasza:
80%
Balázska mizu?
2021. ápr. 24. 21:08
 7/23 anonim ***** válasza:
17%

Az is baj, hogy nem informatikus 400ezer+ os fizetéssel.

Mert vagy alfa kinézet vagy 400+os fizu és bmw meg lakás kell, ha ezek egyike hiányzik, kb 0 az esélyed, hogy párod legyen.

Már a KSH is kimutatta, hogy bizonyos fizetés alatt egyszerüen nem jönnek össze az emberek. A gyári munkás nő is mérnökökre hajt. A falusi tehenészlánynak is minimum középvezető jöhet csak szóba.

2021. ápr. 24. 21:10
 8/23 anonim ***** válasza:
89%
Kövér is vagy?
2021. ápr. 24. 21:13
 9/23 anonim ***** válasza:
43%

Ne pontozzá le!

Olvasd vissza a kérdéseit a kérdezőnek. Ő ebben a világban él, és arra van szüksége, hogy ezt erősitsék, mert nem képes túllendülni a saját gyökérségén. Ezért ír ki folyamatosan ilyen kérdéseket

#7es

2021. ápr. 24. 21:15
 10/23 anonim ***** válasza:
59%
Balázs muti már hogy nézel ki, annyira nem lehet rossz a helyzet mint amennyire sajnálod magad.
2021. ápr. 24. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!