Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha lány létemre azt mondom a kiszemelt fiú ismerősömnek, hogy nem közömbös számomra?
13
mert elvárni és hisztizni sokkal jobb, mint felelősséget vállalni és tenni a dolgokért. Komfortosabb ha valaki "nem lép", hiszen nem fog égni, nem fog elutasítást kapni stb.
Ismerős: A pasi dolga ez az, ne a nyúl vigye a puskát, nem érdeklődöm én nem vagyok k..a stb. Kifogásokat gyárt, hogy a világképe (értem mindent megtesznek) ne sérüljön.
Persze vergődni, a másikat ócsárólni, magunkat sajnáltatni sokkal könnyebb.
Viszont társat keresni nem úgy kell. hogy ülök és hisztisen követelőzök. Főleg a nőknek kell szűrni, nekik mi kell a másikban, mit keresnek. Ha valaki már a kezdeti lépésekben is csak elvár és szenved, az bizony max mis-más kapcsikákat fog kialakítani és nem komoly kapcsolatot.
Haha, kicsit furi, igen..
Nyílván nem tálcán szeretném magamat felkínálni neki, csak kicsit kedveskedni és megerősíteni, hogy szabad lehet az út idővel. Úgy gondolom ez a kis mondat, egyáltalán nem olyan kategória, amiről a 10-es válaszoló ír. Szerintem. :)
Nem lesz szabad, soha ertsd mar meg.
Ennek a pucs..sznak ez a pasi (vagy a tobbi) egy szarazbarat, akit kedvere vesz elo a szekrenybol ha unatkozik.
Mikor lehet szabad? Majd ha unatkzoik, vagy nincs mas dolga
Nevetseges ez a csaj, de az elet visszaadja, amit adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!