Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy "plasztikai műtétek által létrehozott" bombanővel?
Baleset kovetkezteben kellet plasztika
Oke a vegeredmeny jobb lett mint az eredeti de ez a doki erdeme nem az en otletem. 😁
Sok fogatlan hajléktalan prostituált van aki vagy abból amit csinál vagy a futtatója pénzéből megcsináltatja. A kérdést ihlető személy is hasonló személyiség.
‘de valljuk be, aki plasztikáztatja magát annak valószínűleg nagyon rossz az igazi arca‘
latszik, hogy fogalmad sincs a dolgokrol, csak frocsogsz. nagyon sok atlagos vagy kifejezetten szep lany plasztikaztatja magat ilyen vagy olyan okokbol. a plaztika nem csak a rusnya nok eszkoze, plane nem a ‘fogatlan hajlektalan noke’.
lehet ugy is csinalni, hogy az illeto teljesen termeszetesen nezzen ki. nyilvan ez egy ferfit sem fog zavarni.
ja es nem azert modnom, mert en plasztikazva lennek, de sok szepno csinaltat magabol gyonyoru not.
Szerintem sokan összekeverik, hogy van egy "külső" meg van egy "személy". A külső is a személy része de csak az a külső ami az ő igazi, genetikai külseje. Egy szétplasztikázott nőn ha tetszik a külseje akkor tulajdonképpen nem is az a személy tetszik neked hanem csak egy illúzió. Az már más kérdés, hogy valaki ennek ellenére összejön vele, olyan emberbe szeret bele aki ő valójában nem és ez igaz lehet nem plasztikai sebész által jelentősen változtatott külsejű emberekre is. Azt hiszem ezzel le is írtam annak az embernek a szándékát, a többi már a ti problémátok :)
Nem vagyok féltékeny csak kíváncsi vagyok mit gondolnak erről az emberek. Az eredeti kérdésre válaszoljatok lécci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!