Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél mennyivel csökkennek esélyeim ha lakókocsiba költözök?
Szerintem badass!
YT-on követem a big living tiny home csatornát, ahol ilyen konténerházak vannak ugye főleg amerika és ausztrália az érdeklet terület. Európára annyira nem jellemző, de nekem tetszik a koncepciója. Mindig lenyűgőz, hogy pl. az én konyhám akkora sokszor mint ott egy egész élettér, de a konyhájuk mégis sokkal praktikusabb, jól átgondolt, és több minden elfér benne mint az enyémben. WOW!
Nekem ez akkor lenne érdekes, ha járod is vele a világot, és kihasználod, hogy mobil vagy.
Amúgy laza 40 milla. Még ha csak az anyagköltséget nézed, az is 10 millió, minimum. Ráadásul valahol ezt is le kell tenni. Nem lakhatsz a parkolóban. Kell egy kis telek. De hivatalosan lakcímnélküli maradsz.
Ezzel az erővel ugyanennyiből ki tudsz hozni egy elfogadható méretű konténerházat. Az bővíthető is.
Vagy ha vonz a vadromantika, akkor egy téliesített jurta.
Önmagában a lakókocsi nem olyan jó buli. Csak ha utazol is vele.
# 16
az exed eladta a lakását és lakókocsiba ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!