Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőknél mennyivel csökkennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőknél mennyivel csökkennek esélyeim ha lakókocsiba költözök?

Figyelt kérdés

Mondjuk ilyen minőségűbe:

[link]

2021. ápr. 16. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Aki fillérbaxó, engem nem baxhat meg, ALAPSZABÁLY.
2021. ápr. 16. 21:35
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem badass!

YT-on követem a big living tiny home csatornát, ahol ilyen konténerházak vannak ugye főleg amerika és ausztrália az érdeklet terület. Európára annyira nem jellemző, de nekem tetszik a koncepciója. Mindig lenyűgőz, hogy pl. az én konyhám akkora sokszor mint ott egy egész élettér, de a konyhájuk mégis sokkal praktikusabb, jól átgondolt, és több minden elfér benne mint az enyémben. WOW!

2021. ápr. 16. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez akkor lenne érdekes, ha járod is vele a világot, és kihasználod, hogy mobil vagy.

Amúgy laza 40 milla. Még ha csak az anyagköltséget nézed, az is 10 millió, minimum. Ráadásul valahol ezt is le kell tenni. Nem lakhatsz a parkolóban. Kell egy kis telek. De hivatalosan lakcímnélküli maradsz.

Ezzel az erővel ugyanennyiből ki tudsz hozni egy elfogadható méretű konténerházat. Az bővíthető is.

Vagy ha vonz a vadromantika, akkor egy téliesített jurta.

Önmagában a lakókocsi nem olyan jó buli. Csak ha utazol is vele.

2021. ápr. 16. 21:37
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
Keress olyan nőt, akinek tetszik ez az élet stílus. A többit meg sz*rd le. Ha neked ez a vágyad, csináld!
2021. ápr. 16. 22:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Többek között ez volt az egyik ok amiért szakítottam az exemmel (9 évig voltunk együtt).
2021. ápr. 16. 23:32
 16/17 A kérdező kommentje:

# 16

az exed eladta a lakását és lakókocsiba ment?

2021. ápr. 17. 05:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
16- os vagyok. Mikor még együtt voltunk akkor tervezte, hogy lakókocsiba költözik. Engem meg sem kérdezett hogy szeretnék e vele tartani. Aztán elkezdte a hátam mögött hirdetni a bútorokat, amiket én vettem, mert hogy a lakókocsiba úgysem fér be. Ekkor betelt a pohár. Több mint fél éve szakítottunk, de ha jól tudom még mindig lakásban él, bár felőlem a híd alatt is élhetne.
2021. ápr. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!