Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes az első találkozások kerek-perec megmondani a hibáimat és az elvárásaimat?
Csomószor volt hogy csak húztuk egymás idejét, ezt már nem szeretném. Az nagyon furcsa lenne, ha elmondanám neki, hogy pl. nem szeretek kimozdulni, munkamániás vagyok, nem lehet mellettem szürcsölni meg körmöt rágni, elvárom hogy tisztes megélhetése, jó állása legyen (nekem is van, nem kérek olyasmit amit én ne teljesítenék!), legyen autója stb.?
Tehát azokat a dolgokat amik amúgy is kiderülnének, csak így "csomagban" elmondanám neki az elején és megkérném hogy ő is mondja el ugyanezeket?
Lol, az írásból azt hittem h ffi a kérdező, csak az egyik kommentből esett le, h nem.
Amúgy meg úgy ismerkedsz és olyannal akivel szeretnél. Nyilván minél magasabbak az elvárások, annál nehezebb találni valaki megfelelőt. De még mindig jobb lehet egyedül jó ideig, mint megalkudni.
Amúgy mi minősül jó állásnak? Tök relatív..
Például: Én mérnökként, logisztikában dolgozva, nettó 350.
Ismerős autószerelő, nettó 500+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!