Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyugodt természetű fiú hol tudna magához hasonló lányt találni?
Szeretnék párkapcsolatot, de olyat ahol nem kell megjátszanom magam, mert úgy látom hogy a legtöbb kapcsolat ilyen.
Szóval én egy nyugodt tertmészetű, zárkózott fiú vagyok, lehet is egy kicsit túlságosen is. De persze programokra nyitott vagyok, de lehetőleg olyanra ahol csak ketten vagyunk, nem társasággal (bár nincsenek barátaim). Találhatok ilyen lányt, átlagos kinézetűt?
Hosszú távú, őszinte kapcsolatot szeretnék.
Ne is álmodj ilyenről.
A másik oldalon biztos kell a feszkó ha nem a másik csinálja akkor majd ő.
Ezt én is tapasztaltam és haver is.
Fiú, aki lányt keres?
Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre nincs fix hely és nehéz is lesz. Anno volt az intró csoportban is kérdés, hogy milyen az emberkék párja. 10-ből 8-9 nő azt írta, hogy extrovertált a pasija. Szóval, fel kell kötnöd a gatyád.
Egyébként, tényleg nem sokat árultál el a kérdésben. Én is nyugodt természetű vagyok, nehezen leszek ideges. Viszont annyira mégsem nyugodt, mert van társasági életem, csinálok pörgősebb dolgokat. Nálad mit jelent a nyugodt természet?
#4: Ne haragudj, de a 20 körüli emberek többségét én sem tudom nőnek és férfinak hívni.
#6: Velük mondjuk nem veszít semmit.
(Bár, sehol sem írta, hogy nincsenek barátai.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!