Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan férfiak, akiknek nem számít a lány arca, csak vékony legyen?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 07:55
1/15 anonim válasza:
Igen, rengeteg. Társkeresőn is és itt is sokan megfogalmazzák:nincsenek extra elvárásaik csak vékony legyen a nő.
2/15 anonim válasza:
Nekem az se számít, hogy vékony legyen, csak normális, értelmes és elviselhető legyen.
4/15 anonim válasza:
Rengeteg!
Volt a munkahelyünkön egy csaj, a pasiknak bejött a teste, amúgy nagyon ronda feje volt, a haja is olyan szétégetett sárga-szőke, az egyik kolléga így fogalmazott: az ilyennek zsákot kell húzni a fejére és mehet!
5/15 anonim válasza:
Szerintem a legtöbben ilyenek. Legalábbis én nem szép arcú, de jó testű nőként így tapasztalom. Az arcáról nem tehet senki, illetve nem tud rajta változtatni (kivéve persze plasztika, de ezt most hagyjuk). De a testén mindenki tud változtatni, és az rengeteget dob a latban.
6/15 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. És nem csak a levegőbe beszélek.
7/15 anonim válasza:
Azért biztos van egy határ mindenkinél. Én vékony vagyok, mondjuk nem tetszik az alakom, de szerintem nem extrém módon torz vagy ilyesmi. Nem szoktak nálam próbálkozni, levegőnek néznek a férfiak.
8/15 anonim válasza:
Én sok ilyet tapasztaltam a környezetemben. De ennek az ellenkezője is jellemző, hogy nem számít mennyire kövér, csak szép arca legyen.
9/15 anonim válasza:
Jelen. Nyilván van egy határ, pl nincs foga, az azért kizáró ok, de a lényeg a vékony test.
10/15 anonim válasza:
Én vékony vagyok, az arcom is átlagos, mégsem nyüzsögnek körülöttem a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!