Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész életemben olyan nőket láttam magam körül, akik pénzéhesek és célirányosan helyezkednek. Ez nem jó így. Ti hogy vagytok ezzel?
Arra gondoltam, hogy mivel a szex is fontos lenne már végre, ha kapcsolat nincs is, akkor legalább az megtörténjen. Ehhez kell például pár száz ezer forint és akkor lehet találni egy jó testi adottságú nőt. Mert ez a rosszlányok oldal egy nagy kamu. Rengetegen csalnak a képekkel, 20-25 ezer forintból nem lehet odaadó, szórakoztató nőt találni 1 órára. Önimádó, korlátozó, hisztigépeket maximum, akik diktálnak és keretek közé szorítják azt, aki szeretné kiélni magát.
Aki nőnek született, az igazán megérthetné a férfi oldalt.
Van hogy ezt elfogadják és megértik de az nem 20 ezer forintnál kezdődik tapasztalat szerint. Hiába van sok nő a társadalomban, inkább vannak egyedül, ha nincs pénzes fószer, minthogy odaadják magukat valakinek.
Ez gáz, mert ők amúgy válogathatnak, de a férfi oldalnak semmi nem jut, ha nem táltosodik meg anyagilag.
Meg amennyit itt a magyar nők ártottak a férfiaknak, legszívesebben, egy külföldi nővel lennék én szivem szerint. Mert az tudja hogy kell viselkedni egy emberrel szemben. Nem búval néz, hanem kedveskedik, játsza magát és rádolgozik arra, hogy a másiknak öröme legyen. Nem magát, hanem a másik felét nézi. Ez hiányzik itthon a nőkböl, ha egyáltalán lefekszenek. Mert egyébként azon felül is iszonyatosan nehéz esetek és problémásak.
Nagy arc??? Netto 400 ezer az semmi. Nagyon keves a mai vilagban....de amikor egy férfi még ezt sem üti meg, nincs autója stb...az rendkivul kiabrandito.
Attol van nagy arcom, hogy én rendelkezem a saját testemmel?.... És nem adom oda akárkinek?
Nem mellesleg egy jó Nő, elég sok energiát fektet abba, hogy jól nezzen ki. (Pl.én naponta sport, + éhezés, merthogy évek ota folyamatosan éhes vagyok, ha nem akarok meghizni.
Értem, tehát akkor elmeleted szerint én normális vagyok, mivel foglalt Nő vagyok!
"A változáshoz egyedül a férfi oldal nem elég."
Ahhoz a változáshoz, ami ahhoz kell, hogy neked jobban fizető szakmád, munkád legyen, anyagilag sikeresebb legyél, elég vagy te egyes egyedül.
Mit tettél ennek érdekében az elmúlt két évben, mióta a kérdéseidet írod itt a nők pénzéhségéről?
Te még mindig itt tartasz?
Rajtad már a pszichiáternek sem lenne érdemes dolgozni.
Nem tudom milyen környezetben nőttél fel, de én sosem pénz alapján választottam magamnak párt. Van munkám, fizetésem, félre tett pénzem. Minden kapcsolatomban egyenlő felek voltunk. Sosem volt gazdag párom, átlag fizetésből éltek.
Ha ennyire fantasztikusak a külföldi nők, miért nem ismerkedsz olyannal? Vagy ha ennyire rosszak a szép nők mert csak a pénzre mennek, ott van a lehetőség hogy egy előnytelenebb nővel ismerkedj.
Mert minden szép nőt a világon személyesen ismersz?
Ez csak általánosítás amit itt előadsz.
Az én környezetben érdekes módon nincsenek pénzéhes nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!