Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rondának tartott lányok (nem tudom igazán mire gondolok láttam pár itteni kérdést azzal hogy „ronda vagyok”) lenne igényetek társkeresőre olyanra mint a ronda randi?
ez tetszik: rondarandi.hu
biztos sokan látogatnák ;))
Én abszolút megértem ezt a gondolatot. Nekem társkeresőn gyak.lag nem írt senki. Tehát cáfolnám, hogy MINDEN nőnek írnak.
Egyébként mi a "ronda"? Talán kancsalság-bandzsaság, rossz fogak, csúnya/hibás arcbőr, stb.
Mi az "átlagos"? Aki nem szép és nem ronda. :)
A "szép" embereknek meg szabályos vonásai vannak, szép haj, szép bőr, szép fogak, nagy szem, nagy száj, szimmetria.
Javaslom az "átlagosvagyok" nevet a társkeresőnek.
nem rossz ötlet.
egyébként talán a rossz vagy inkább a teljesen hiányos fogak tudnak rondák lenni,a többivel nem lenne gond szerintem.
Nem találtad ki. :)
Minden ki volt töltve, kipipálva, fénykép feltöltve, stb.
Ha nem vagyok extra csunya csak nem szép akkor folosleges mert ezt a sima tarskereson is meg lehet tenni,hogy a szintednek megfelelo embereknek irsz es nem kell azzal kezdeni hogy mennyire rondanak tartod magad es utalod magad stb
Hat nem tudom, lehet van benne valami es mukodne mert ha olyan csunya lennek nem akarnam a szép emberek koze feltolteni a kepem hogy ott rohogjenek rajtam. De egy ilyen oldalra is ciki lenne szoval nem az igazi, bar lehet ugy is nezni hogy legalabb van onkritikad szoval akár mukodhetne is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!