Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van PUA oktatás lányoknak?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 10. 10:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 20# teljes értékű választ adott erre a kérdésre
2021. ápr. 11. 08:39
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

21, Attól hogy sokszor mondod el ugyanazt a baromságot még nem lesz igaz.

Nagyon jól hangzik ez a "nőnek születni, férfivá meg válni kell", de egy lány is lehet ugyanannyira önbizalom hiányos, ugyanannyira béna az ismerkedésben.

Vannak nők is egyedül emiatt.

Ez nem segítség amit csinálsz, csak a verbális maszturbálásod arra, hogy te bármivel is különb vagy, mert férfiként kell ismerkedned.

2021. ápr. 11. 10:00
 23/36 anonim ***** válasza:
0%
Én a 20as vagyok....és Nő
2021. ápr. 11. 10:41
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
23, Aha. Én meg a halott Fülöp herceg vagyok. Haha. Nyertem.
2021. ápr. 11. 10:53
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Most miért támadjátok 20# válaszadót, nem véletlenül értek egyet férfiként vele.

A férfiaknál azért van PUA oktatás mert férfivá válni próbálnak emberek, hiszen köztudott hogy van rá mód. Nőknél viszont nincs ilyen oktatás, mert nőnek születni kell, nem lehet azt tanulni. Egy trampli nő ezért marad örökre nőietlen, míg egy béna férfiból még válhat egy sikeres férfi is.

2021. ápr. 11. 20:36
 26/36 anonim ***** válasza:

Igen, csak nekik arról szól, hogy hogyan játszd az elérhetetlen nőt, illetve ott a könnyen kapható nőket okítják ki, hogy nem muszáj egyből odadobni magad a férfinek.

Én is vállalok ilyen oktatást. :)

2021. ápr. 12. 06:22
 27/36 anonim ***** válasza:
0%
Nincs. Mert a csajok választanak. A férfiakat sem nézik meg az utcán. Ez ilyen.
2021. ápr. 14. 19:02
 28/36 A kérdező kommentje:
Egyes férfiakat hiába nézik nem néznek vissza rájuk. :(
2021. ápr. 14. 19:14
 29/36 anonim ***** válasza:
0%

#28: Akkor lejjebb kell adni az igényt. Azok az egyes férfiak valószínűleg azért nem néznek vissza rájuk, mert már unják, hogy bárhova mennek, bármikor összejön neki 1-2 csaj és erősen válogatnak.

Lehet, hogy már ránézésre látják rajtad, hogy nem az a típus vagy, aki egyből felmegy a lakásukra szexelni, ezért inkább menekülési ösztönt váltasz ki belőlük azzal, hogy bámulod őket.

A kérdés csak az, hogy miért az ilyenekre vagy ráállva?

Sok nő tényleg olyan, mintha férfiként kijelenteném, hogy nekem xy modell/híresség kell. Érted, nem egy olyan külsejű nő mondjuk Borsodból, hanem azért vergődnék, hogy az xy híresség/modell, híresség/modell minőségében nem jön össze velem, a Mucsaröcsögén lévő húsüzemben dolgozó hentessel.

2021. ápr. 17. 10:38
 30/36 A kérdező kommentje:
A normális férfiak érdekelnek.
2021. ápr. 17. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!