Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, aki netes ismerkedéskor nem a social medián keresztül akarja tartani a kapcsolatot?
Nagyon furcsa, hogy a legtöbben a közösségi oldalakon tartanák a kapcsolatot. Én nem ott élem az életem, nem is vagyok fent egy csomó ilyen platformon. Nekem személyesebb annál, minthogy akárkinek megadjam az ottani elérhetőségemet. Persze idővel fel lehet venni a kapcsolatot ott is, de amíg valójában nem az életem része valaki, addig én ezt kerülöm. Lehet, hogy régimódi vagyok, vállalom.
Érdekelne, hogy van-e olyan, aki hasonlóan gondolkodik?
Igen, létezik. Nem vagyok fent semmilyen platformon.
E-mail, telefonszám csere, ha komolyodik az ismerkedés.
Lehet én vagyok a régimódi :)
Én 31 éves férfi vagyok.
2-es voltam.
Én se értem, hogy mindenki ott akarja tartani a kapcsolatot, nekem az e-mail és telefon személyesebb, bár e-mail esetén az "azonnali üzenetküldés" lehetősége megszűnik, de lehet Viber is a kommunikációs platform.
Pár havonta csak egyszer-egyszer lépek be Fb-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!