Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti összejönnétek, együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti összejönnétek, együtt maradnátok impotens férfival ?

Figyelt kérdés

Mi lenne a reakciótok ha előre elmondja , vagy ha az első alkalommal derülne ki.

Elég tud lenni az orális vagy kézi munka ( nyalás , ujjazás ) az orgazmushoz, és elég ez mint szexuális együtt lét .

Életkort is írjatok légyszives és hogy volt e már ilyen jellegű tapasztalatok .

2021. ápr. 7. 18:48
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
20%
a pici faroknál is rosszabb ...
2021. ápr. 7. 19:49
 12/28 Lucaszek96 ***** válasza:
100%
Saját tapasztalat alapján ha összejön is otthagy, nekem mondjuk csak átmeneti merevedési zavarom volt a drogok után viszont elég sokáig (lehet hogy lógva is hosszú de attól még nem ált) ha testi gondok vannak elmész orvoshoz ír gyógyszert ha mentális gondok miatt van akkor az nem segít de meg kell oldani, nekem 2-3 évembe telt miután rendbe jöttem a fent említett okok miatt! old meg ne törödj bele :D
2021. ápr. 7. 19:57
 13/28 anonim ***** válasza:
78%

Nekem volt egy pasim, akinek nem állt fel, de mindent tudott ami ahhoz kell hogy egy hatalmasat élvezz.

Szóval nem kizárt.

Ugyanakkor ha nincs meg hozzá a megfelelő technikája, akkor a válaszom: nem!

Szeretem a szexet, és imádok élvezni, élvezkedni!

2021. ápr. 7. 20:07
 14/28 A kérdező kommentje:

#13 akkor van remény 🤪

Bár ahhoz sokat kellene gyakorolni és ahogy látod az előtted válaszolók hogy állnak a dologhoz

2021. ápr. 7. 20:21
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Igen, utálom a szexet.

26/N

2021. ápr. 7. 20:54
 16/28 A kérdező kommentje:
#15 az hogy lehet , mi az oka ilyen fiatalon ?
2021. ápr. 7. 20:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Sosem érdekelt igazán és betegség miatt nincs libidóm. Tehát egyáltalán nem érdekel és az a jó, ha nincs az életemben szex, az csak kényszer számomra a másiktól. Orgazmus megy orálisan/kézzel, de másképp nem, szimpla behatolásnál meg nem érzek semmit. Akkor inkább sütök egy süteményt, de az egész szex idő pazarlás.

2021. ápr. 7. 21:03
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán igénylem a konkrét aktust, szóval nem lenne nagy probléma. De én is azt ajánlanám neked, ha még nem tetted próbáld meg esetleg feltárni a probléma okát, lehet, hogy megoldható:)

Impotenciával nem volt tapasztalatom, de a barátommal nagyon ritkán szexelünk, máshogy szoktuk inkább, panaszra pedig nincs ok:D

23/l

2021. ápr. 7. 22:22
 19/28 A kérdező kommentje:
#18 nagyon szerencsés a barátod! Hogy szoktátok?
2021. ápr. 7. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen jellegű ideiglenes de hosszútávú probléma, megoldottuk. Ha partner benne a férfi, akkor lehet beszélni a továbbiakról. Urológus , andrológia, vérvétel, ultrahang, minden, minden egyes követ mozgasson meg, és ne az legyen, hogy túl büszke ahhoz, hogy segítséget kérjen. Emellett éreztesse, hogy szeret, és kíván, a pettinghez nem kell teljes merevség.

N28

2021. ápr. 8. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!