Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti összejönnétek, együtt maradnátok impotens férfival ?
Mi lenne a reakciótok ha előre elmondja , vagy ha az első alkalommal derülne ki.
Elég tud lenni az orális vagy kézi munka ( nyalás , ujjazás ) az orgazmushoz, és elég ez mint szexuális együtt lét .
Életkort is írjatok légyszives és hogy volt e már ilyen jellegű tapasztalatok .
Nekem volt egy pasim, akinek nem állt fel, de mindent tudott ami ahhoz kell hogy egy hatalmasat élvezz.
Szóval nem kizárt.
Ugyanakkor ha nincs meg hozzá a megfelelő technikája, akkor a válaszom: nem!
Szeretem a szexet, és imádok élvezni, élvezkedni!
#13 akkor van remény 🤪
Bár ahhoz sokat kellene gyakorolni és ahogy látod az előtted válaszolók hogy állnak a dologhoz
Sosem érdekelt igazán és betegség miatt nincs libidóm. Tehát egyáltalán nem érdekel és az a jó, ha nincs az életemben szex, az csak kényszer számomra a másiktól. Orgazmus megy orálisan/kézzel, de másképp nem, szimpla behatolásnál meg nem érzek semmit. Akkor inkább sütök egy süteményt, de az egész szex idő pazarlás.
Nem igazán igénylem a konkrét aktust, szóval nem lenne nagy probléma. De én is azt ajánlanám neked, ha még nem tetted próbáld meg esetleg feltárni a probléma okát, lehet, hogy megoldható:)
Impotenciával nem volt tapasztalatom, de a barátommal nagyon ritkán szexelünk, máshogy szoktuk inkább, panaszra pedig nincs ok:D
23/l
Volt ilyen jellegű ideiglenes de hosszútávú probléma, megoldottuk. Ha partner benne a férfi, akkor lehet beszélni a továbbiakról. Urológus , andrológia, vérvétel, ultrahang, minden, minden egyes követ mozgasson meg, és ne az legyen, hogy túl büszke ahhoz, hogy segítséget kérjen. Emellett éreztesse, hogy szeret, és kíván, a pettinghez nem kell teljes merevség.
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!