Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, egy BMW-s alfa lecsaph...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy BMW-s alfa lecsaphatna titeket a pasitok kezéről?

Figyelt kérdés

Megállna mellettetek egy BMW az utcán, szólna belőle a battle rap, dübörögne a mélynyomó, hogy berezonálna a vesétek. A menő alfa letekerné az ablakot, és kireppelne nektek az utcára, megvetőn bökve a pasitokra:

"Nem kell nekem kokó, nem kell nekem kender

Mint a ágyékomba a vér, dübörög a henger

A kocsiba lóerő, a nadrágba lóbráner

A sebváltómon csaj pörög, én vagyok a májer!

(és a refrén!)

A legmenőbb szó:

Bé-Em-Vé!

Girnyó Genyó,

El-tűny-jé!

Lenyúlom a

Csa-jo-dat!

Lezúzom a

Ar-co-dat!"

2021. ápr. 5. 17:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Értem. Az alfa az agyatlan agresszív suttyó. Hol van ez a csodás hely? Csak hogy tudjam hova ne menjek.
2021. ápr. 5. 18:28
 12/22 anonim ***** válasza:
98%
Kiscsávó! Tudod felénk mi a neve az ilyen "alfának"? KISKÖCSÖG!
2021. ápr. 5. 18:46
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Alapvetően nem a pénzre meg a kocsira nedvesedem, de ez a gagyi rap még röhejes is... kb. mint amikor a kis telepi 16 éves csírák próbálnak menőzni a youtube-on.
2021. ápr. 5. 18:48
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
Igen, mindenki levágná, hogy a BMW-t péniszhosszabítónal vetted.
2021. ápr. 5. 18:48
 15/22 anonim ***** válasza:
94%
Egy sz.aros 20 éves bmw-t? Mitől menő az?
2021. ápr. 5. 18:50
 16/22 anonim ***** válasza:
96%

Mégsem lehet akkora alfa, ha a (rendkívül minőségi dalszövegből kiindulva) egy girnyó, tesze-tosza pasinak előbb jut nő, mint a BMW-s nagy arcnak.

Nem az van, hogy akinek BMW-je van, annak egyből van csaja is? Én úgy tudtam, a szalonban a kocsival együtt adják, index helyett beépített extra. Azt meg ne mondd már, hogy aki ekkora nagy alfa, annak nem futja szalonúj BMW-re...

2021. ápr. 5. 19:10
 17/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Tökéketesen elég a másik felem skoda octaviával! (Igaz, a legtobb pasi persze vinnyog, hogy a Nőknek BMW kell, miközben még egy skoda octavia szintü autot sem képesek összehozni.
2021. ápr. 5. 21:47
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, hány éves vagy? Ez az egész sztori pont olyan, mintha egy hormonoktól kicsit megborult 13-15 év körüli kamaszfiú fantáziálgatna... A valóságban teljesen esélytelen, hogy egy ilyen "kireppelés az utcára" kívülről nézve ne iszonyatosan kínos és béna legyen, és egy BMW meg önmagában se nem túlságosan ritka, se nem túlságosan lenyűgöző.
2021. ápr. 5. 21:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz kérlek a maradék néhány agysejtedre, sokat megölt már az a mélynyomó sajnos. A végén még kórházi ápolásra fogsz szorulni.
2021. ápr. 5. 22:12
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ettől úgy megijednék, futnék hazáig.
2021. ápr. 5. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!