Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek szakvizsga/érettsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakvizsga/érettségi kifogás arra, hogy az ember ne szakítson időt a párjára?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem, határozottan kijelenthetem ezt.

Az exemmel hasonló helyzetben voltam, akkoriban készült az érettségire (újra akart érettésgizni, hogy másik egyetemre mehessen) és emiatt ritkábban találkoztunk, lehetetlen volt vele bármit is "kezdeni", totál idegbeteg volt stb.

Legalábbis én azt hittem, hogy ez az oka, hogy szar a kapcsolatunk és majd ha meglesz neki az érettségi, meg tudjuk beszélni a dolgokat.

Nem ez volt az oka, egyszerűen ki akart dobni, majd persze meg is csalt.

Szóval ha ilyen van, akkor az szar indok és valójában a kapcsoalt vége felé közeledik...

2021. ápr. 4. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Attól is függ, milyen vizsga.
2021. ápr. 5. 01:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi számít időszakításnak. Ha egy "hogy vagy?" / "jó éjt" üzenetre naponta, 2-3 naponta egy telefonhívásra nem telik ideje az illetőnek, az sztem nem komoly kapcsolatban nem normális, kiv. ha a másik is ennyire "laza". Nekünk, amikor párommal külön-külön vizsgaidőszakunk volt nehéz szakokon, azért heti 1 párórás találkára és napi 1 üzenetváltásra vagy telefonálásra azért maradt időnk.
2021. ápr. 5. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!