Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncs.hu oldalon miért olyan kezdeményezőek a nők?
Szofisztikált prostituáltak, félénk k.rvák oldala. Férfi része az meg egyszerűen csak a férfi rész, dugni akarnak és fizetni tudnak. Szóval a munkások jelentkeznek a munkaadónál szopásra, baxásra, análra, bármire... Attól függ, hogy mennyire kell nekik a pénz. Mivel túlórát nem lehet érvényesíteni, így a minél lealacsonyítóbb melókkal lehet többet keresni. Teljesítmény alapú a bérezés. Igazából ugyan az, mint a rosszlányok, csak a körítés kicsit más, visszahúzódóbb, félénkebb melósokból áll.
Egyébként a kettő között ha különbséget kellene tennem azt mondanám, hogy a rosszlányok lányait többre becsülöm, ők legalább felvállalják teljes mellszélességgel azt amit csinálnak. Többi sunyi, alattomos... Egyik oldal szolgáltatássival sem élek.
Minden puncs és egyéb oldalhoz hasonlón van két fő periódus, amikor botok írnak rád.
1.: regisztráció után - hogy úgy érezd megérte regelni az oldalra
2.: hosszabb inaktivitás után.
Utóbbit a puncs azzal is tetézi, hogy időközönként hírlevelet küld, amiről nem a leg könnyebb leiratkozni (a levélben nincs - vagy legalábbis amikor még nekem jött anno, akkor nem volt - leiratkozás link). Én egyszerűen oldottam meg; módosítottam a bemutatkozást olyanra, amiben konkrétan beleírtam, hogy szexpartnert keresek és fizetni is hajlandó vagyok. Azonnal törölték a regisztrációt. Hírlevél gond megoldva.
Puncson - csakúgy mint a többi oldalon is - sosem kezdeményez nő ... főleg nem kép nélküli profil esetében .... max akkor, ha nagy pénzt szagol. Kivéve Bumble ahol szándékosan ilyen a beállítás, hogy csak a nő kezdeményezet!
#6: Azt azért tedd hozzá, hogy a rosszlányokon fixen tisztázod mi mennyi és mi alap, mi extra. Itt meg a legolcsóbb ajánlat havi 100 000 heti 1 szexért és még vegyél neki ezt-azt, biztosíts helyszínt, stb.
Ráadásul az itteni nők többsége amúgy hirdetős lány, vagy régebben hirdetős volt, csak rájött, hogy itt többet keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!