Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gazdag férfiként hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag férfiként hol lehet normális nőt találni?

Figyelt kérdés

Ha megtudják hogy gazdag vagyok, akkor általában már csak amiatt is velem lennének. Ha meg nem mondom el, akkor nem jön ki a sikerességem, hazudni meg nem akarok. Puncs is az első verzió miatt rossz. Tinder se jó.

Hasonló helyzetben lévők, hogy oldjátok meg? Jöveh privát is, ha személyesebb!

Köszönöm!

28f

2021. márc. 30. 15:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%
Mi számít gazdagnak?
2021. márc. 30. 17:34
 22/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem nincsenek szuleim. Egyetemen is levelezos voltam munka mellett. En sose hallottam ilyet olyantol aki ne lett volna ertelmes. Mondjuk en eleve csak ertelmes emberekkel baratkozom.
2021. márc. 30. 17:38
 23/30 anonim ***** válasza:
79%

"Mondjuk en eleve csak ertelmes emberekkel baratkozom."

:DDDDDDDDDDDDDDDD

Ember, hova fokozod még? Akármit írunk, a büdös életben nem fog leesni, hogy miért nem néz feléd egy értelmes nő sem.

2021. márc. 30. 17:40
 24/30 A kérdező kommentje:

Ez egy elmeleten alapszik amugy.

Masreszt te ismetelsz egy hipotezist aminek a megvalaszolasa szamodra elegge trivialis, de en valahogyan nem tudom kirakni a puzzlet. Lehet mert szubjektiv...?

Az ertelmes valaszokat viszont koszonom szepen.

2021. márc. 30. 17:50
 25/30 anonim ***** válasza:
61%
Az elméletedben hol helyezkedik el az, hogy nekem van barátnőm, te meg nem találsz?
2021. márc. 30. 17:58
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld az első néhány randin kerülni a témát. Meg az is segíthet ha nem drága helyre mentek csak sétálni.

Szerintem amúgy az nagyon idegesítő, ha egy pasi a beszélgetések közben meg randin folyamatosan arról beszél, hogy mennyi pénze van. Főleg, hogy nem a pénze hanem ő érdekel.

Az sem lehet rossz taktika, ha olyan nőket keresek akiknek jó munka helyük van vagy jártak egyetemre.

2021. márc. 30. 19:42
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Én nem meséltem róla. Egy kis ... Cégnel sok mindent intézek. És ez igaz, jaaa hogy enyém a cég ? N mesélek róla. Sőt nem kellett semmi, a rohangalos kocsimmal mentem randira csak tiszta volt azt kész.

Sőt egy egyszerű kajaldaba akartam menni és oda is mentünk.

Mondjuk én a mai napig hányok a sznob helyektol , meg a divatos vackoktol, így ez nem volt nehéz, őszinte volt

2021. márc. 30. 21:03
 28/30 anonim ***** válasza:
Bárhol
2021. márc. 30. 22:14
 29/30 anonim ***** válasza:

Engem is kérdezett a munkáról, ez természetes

Nagyon lelkesen meséltem is (egyetem) de csak annyit reagált, hogy a "tanárokat" nem fizetik valami nagyon...

de azért még megírtuk a kávét. Levettem mire gondolt, meg főleg azt, hogy nagyon buta.

Azért a 700 alap nem annyira gyenge, szerintem, de a gazdagsagtól eléggé messze esik.

Ha a munkáról beszélsz kb be lehet lőni az anyagi helyzetedet, de te inkább a szakmai, emberi oldala felé tereld a dolgot.

Semmi flanc, ha komolyan társat keresel, a lakásodat hagyd ki.

2021. márc. 31. 09:40
 30/30 anonim ***** válasza:

Az instalibákon kívül a többi nő szerintem megelégszik azzal, ha nem rajtuk akar élősködni a ferfi.

Van lakásom, kocsim, és köszönöm, nagyon élvezem, hogy megállok a saját lábamon...! Nagyon sok ilyen van még, keress egy korban hozzád illőt, azért nem reménytelen a helyzet. Legfeljebb azt mondod, alkalmazott vagy, és amìg ismerkedtek, egy normális de nem puccos ingatlanodba/albérletbe viszed ha "hozzád mentek", és ne a Ferrarival menj randira, hanem egy Superb-el, vagy egy Opellel, stb.

Azért ez nem egy agysebészet.

Ha ennyire rettenetesen gazdag vagy, hogy ettől bárki vérszemet kapna, akkor sajnos muszáj tesztelned, hacsak nem önmagadnál nagyságrendekkel tehetősebb nővel jössz össze.

2021. márc. 31. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!