Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiként hol lehet normális nőt találni?
Figyelt kérdés
Ha megtudják hogy gazdag vagyok, akkor általában már csak amiatt is velem lennének. Ha meg nem mondom el, akkor nem jön ki a sikerességem, hazudni meg nem akarok. Puncs is az első verzió miatt rossz. Tinder se jó.
Hasonló helyzetben lévők, hogy oldjátok meg? Jöveh privát is, ha személyesebb!
#9: Van mondjuk egy szoftvercéged, már egyből levágós, hogy nem a minimálbér fölött valamivel termelsz ki magadnak fizetést, mint egy 30 éve üzemelő retro sarki fűszeres.
2021. márc. 30. 16:32
12/30 A kérdező kommentje:
Mondom, ma mar barki gazdag lehet :) Majd amikor egy 30k/ora ugyved kuld nektek google keresos ctrl+c valaszokat, nem tudom ezek utan hogy fogadnatok. De jobb felkeszulni. Ilyen az elet.
2021. márc. 30. 16:33
13/30 anonim válasza:
Fuh ezek az irigy, rosszindulatú kommentelők..🤣Menjetek inkább kezdjetek ti is valamit az életetekkel.
Kérdező, miért hiszed azt, hogy mindegyik lány csak a pénzed miatt lenne veled? Csak mert elmondod, hogy gazdag vagy és továbbra is érdekled, az nem jelenti azt, hogy csak a pénz miatt...ezt úgyis majd idővel fogod látni, hogy mennyire lehúzós meg önsajnáltatós, amelyik mindig azzal jön, hogy jaj szegény milyen keveset keres, attól menekülj :D
2021. márc. 30. 16:44
14/30 anonim válasza:
6. Kérdező, nem ferdíteni kell, hanem fogd be szépen a szád és nem beszélsz róla. Keresel szépen más, semleges témát, amiben nem jön elő a vállalkozásod. Nem igaz, hogy nem tudsz önuralmat gyakorolni, pedig csak ennyit kellene tenned.
2021. márc. 30. 16:55
15/30 anonim válasza:
13. És mennyi évet pazaroljon el az életéből, mire 1-1 nőről kiderül, hogy mégis a pénzre ment? Nem egyszerűbb, ha már az elején nem beszél a pénzről és egyből le is lépnek a főleg anyagiakra menő nők?
2021. márc. 30. 16:57
16/30 anonim válasza:
#11: Elég annyit mondani, hogy műszaki területen mozog. Ilyen egyszerű. Ettől még nem lesz gazdag.
#12: Bárki lehet gazdag? Hú. Attól, hogy pénzed lett, még elég irreálisan látod a világot. Nem véletlen, hogy nem találsz normális nőt.
2021. márc. 30. 17:04
17/30 A kérdező kommentje:
Pont azert lettem en is az, mert barki az lehet. Mivel barki az lehet, ezert elgondolkodtam, hogy en miert nem vagyok az? Es ez megvaltoztatta a vilagomat. That's the magic.
2021. márc. 30. 17:10
18/30 anonim válasza:
#15 ez nem kivitelezhető. A nők az öltözékből, az illető otthonából és egyebekből elég könnyen leszűrik szavak nélkül is, hogy tehetős-e. És már ne is haragudj, de nagyon vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne vedd észre, ha valaki le akar húzni. Pl sosem ajánlja fel, hogy felesben fizessetek vagy hogy ő is meghív téged, elvárja, hogy drága cuccokat vegyél neki, előadja, hogy jaj szegénynek milyen jó lenne egy kocsi, de hát meghalt a macskája és ezért nem tud továbbtanulni sem, csak a kasszázás maradt neki stb. Magyarul nem tesz semmit azért, hogy többre vigye az életben, csak azt várja, hogy te tegyél alá mindent.
2021. márc. 30. 17:10
19/30 anonim válasza:
#17: Miért van az, hogy ilyen szövegeket csak olyanoktól hallani, akiknek a családja eleve pénzes volt? Egyetemen rengeteg ilyenbe botlottam. Simán letolták ezt a szöveget... Miután kiszálltak az apucitól/anyucitól kapott pár millás kocsiból. Fel sem fogták, hogy mások milyen helyzetből indultak.
Mondjuk, így már tényleg teljesen tiszta, hogy miért csak pénzzel tudsz csajt találni. A szociális szinted fejletlen.
2021. márc. 30. 17:13
20/30 anonim válasza:
És miért nem keresel egy gazdag nőt? Ha valóban gazdag lennél, akkor ilyen körökben mozognál, nem pedig sarki boltos Julika köreiben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!