Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tényleg az ilyen nyomulós pasik mind ” gyanúsak”?
Azt mondják úton útfélén, hogy a férfi, akinek kellesz, az jön, nyomul, stb konstans. Nekem volt részem ilyen férfiakban, akik minden gátlást nélkülözve nyomultak és nagyon inszisztensen jöttek az életembe, de sajnos azt tapasztalom, hogy az ilyen pasik általában azért ilyen bátrak, mert több vasuk van a tuzben és nagyon ”ku.vásak, nem nagyon mondanak egy asszonynak se nemet, tehát a nagy csodálat és udvarlás után kiderül, hogy teli a facebookja csajokkal és ” titkos” barátnökkel, stb, tehát nagy a csalódás, persze tagadnak mindent .
Talán jobb a visszafogottabb, szégyellõs pasi?
Olvassátok el az alábbi kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
és különösen a 10. választ. Ott a lényeg.
Semmi nem jo nektek.
Ha nem nyomul, ti ugye nem fogtok lepni. Az nem jo, mert csak vartok ra es ha o nem mutatja ki, akkor leptek a kovi pasira.
Ha nyomul nem jo, mert akkor az gyanus. Az tuti csak dugni akar, elmebajos, nincs mas az eleteben, szorakozik.
Dontsetek el mit szeretnetek egy pasitol, utana kezjetek ismerkedni.
Mégis mi köze a nyomulós hozzáállásnak a válogatóssághoz?
Ízlésbeli differenciáról írtam, ami szerinted (13#) jelentős. Eközben egyes férfiak bárkit megkapnak, mások akkor is le vannak tojva ha a fejük tetejére állnak. Minimális az eltérés, hiába magyarázzátok, hiteltelen
Elég naív dolog azt hinni, hogy aki ennyire izomból tolja az ismerkedést annak csak te vagy.
Ezek a férfiak is tudják, hogy a nők is tudják ezt róluk, akik belemennek velük a játékba.
A kérdésre próbálva válaszolni nem mondhatnám hogy egy szégyenlős férfi jobb lenne.
Én magam egy visszafogott férfi vagyok, de csak azért mert sok nőcsábászban csalódtál úgysem fogsz, és nem is érdemes kifejezetten visszafogott palira hajtani. Arra kell hajtani aki bejön neked, és te is neki, mert ha úgyis csak akkor van értelme ismerkedni.
Nem érdemes beskatulyázni az embereket amúgy, mert úgyse ismered őket, azt sem látod hogy ki van egy adott előadott személyiség mögött, csak mikor már alaposan kiismered.
Szóval a kérdéseden felesleges agyalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!