Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiú akin látszik, hogy normális, érzelmes, jólelkű azokat általában miért nem jó a csajoknak?
Nem vagyok leszbikus, egyszerűen csak gyűlölöm, ha a férfiak néznek.
Úgyhogy végülis mondhatjuk, hogy nekik szól az öltözködésem, sminkem; azt szólja, hogy "hagyj békén".
72
Este 8 kor fogod magad beülsz a kocsiba aztán ott senki nem lát. Kiszállni meg egy ilyen szórakozó hely előtt kiszállsz aztán senki nem látott:)
Nem azért írtam a leszbikus szórakozóhelyet, hanem azért mert ott valószínűleg, nem lesz férfi:)
Gondolom a felhasználó azt se szeretné, hogy nők mozduljanak rá, ami egy leszbikus szórakozóhelyen elég valószínű.
Amúgy még véletlenül se a férfiaknak kéne megtanítani, hogy normálisan viselkedjenek, hanem a nő bonyolítsa az életét. Az nem opció, hogy nem szólogatunk be idegeneknek? Ez túlságosan utópisztikus gondolat?
76
Hát tanítsd meg őket. Hajrá, ki tart vissza?
Ha nem léteznének olyan férfiak akik dudálnak, fütyülnek, beszólnak, molesztálnak, és max csak minden 30-adik pillantana meg akkor més lenne a nők hozzáállása.
Nekem is elegem lenne a nőkből ha folyton ezt csinálnák, főleg ha a többségük 100 kilós és/vagy ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!