Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azert van ennyi incel, mert sok férfi egyszerűen képtelen feldolgozni, hogy nem jár nekik nő?
10-es
Undorító féreg volt az hisztis srác.
Finomabban fogalmaztál, mint a barátaim és főleg, mint a párom.
Állítólag (én ezt nem tudom biztosan, páran mesélték), hogy évekkel korábban is egy szinten foglalt lány után koslatott, és hiába utasította el, odament a lakása elé és fenyegetőzött. Az ügy rendőrség bevonásával végződött.
24/L
Lehet, hogy sokan lelkileg csalódtak eleget és ezt rosszul kezelve, beálltak egyfajta "a környezet tehet mindenről", "minden nő ilyen", "sikerességre születni kell" típusú gondolkodásra.
E gondolkodással önmagukat korlátozzák be.
Valószínűleg rossz kudarckezelési technika és/vagy az ő hibáik be nem ismerése vezetett e gondolkodáshoz.
Megalázó elutasításokba túlságosan beleélték magukat és az ezek okozta lelki fájdalmakat nem tudták elengedni, félnek, hogy még több ilyen lelki fájdalmat kell átélni, ha próbálkoznak.
Valaki azért lesz incel mert egyszerűen nem születik helyesnek és nincs sikere a nőknél hiába jó ember valaki ha nagyon csúnya nem biztos hogy lesz párja én megértem hogy némelyik incel jogosan vannak ki akadva én 24 éves vagyok hiába mondanak kedvesnek de nem vagyok helyes nem is volt még senkim és nem szidom a nőket
24f
Az "incel" a szó alap jelentését tekintve olyan ember aki önkéntelenül cölibátusban él. Magyarán akar magának barátnőt vagy legalább szexuális életet szeretne élni, de hiába próbálkozik bármivel nem jön össze neki.
Szóval aki eljár prostizni, az szerintem nem lehet incel, elvégre van szexuális élete. És az sem incel akit nem érdekel a dolog, nem akar magának barátnőt, se szexkapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!