Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelöljem ismerősnek facebookon?
Szoktam jármi egy büfébe. Az egyik kiszolgáló nő nagyon nézeget.
Ma konkrétan elküldte a kolléganőjét aki kezdett kiszolgálni és a helyébe lépett. A nevét tudom. Megkerestem Facebook-on. Nincs sok információ róla. Az utolsó képe egy férfival tengerparton, 2018-ban.
Elsősorban középkorú nők véleménye érdekel. A nő 40-es lehet. Én ötvenes.

Nem nézett ki nagy halnak a férfi. Sőt. Covid mentes években én is járok.
30 - 40 euró sok egy kis apartmanért? Balatonnál hasonó.
Ha kis hal akkor sem akarom kitúrni. 3 éve is jártam rendszeresen a büfébe, akkor nem jelzett a nő. Lehet üresedés.

Jelöld, de ne fűzz hozzá sok reményt!
Az eleje szép. Kapsz gondoskodást, törődést, meleg puncit. Jól elbeszélget a multadról, excsajaidról vele. Aztán véged! A szex mennyisége csökken. A gondoskodás átcsak task-list-be, a törődés megszűnik, a punci csak manipulálási céllal lesz bevetve, a múltaddal pedig kegyetlenül gyilkolni fog. Minden excsajod neve felmerül "menj vissza ....(hozzá)" előtaggal. És még örülhetsz, ha nem veszi fel veled a kapcsolatot. Emellett, mint kiszolgáló csajt megkörnyékezik más (gazdag) ipsék is, akik csak megmártózni akarnak - és hidd el nekem: fognak is - benne. Egyre több lesz a titok, a különös hívás, a messenger üzike, egyebek. Feletted persze teljes a kontroll, neked tizedmásodpercre pontosan be kell tudnod számolni mindenről, amit két tanuval igazolnod is kell. Minden vagyonod feléli, minden rokonoddal összeveszik és összeugraszt téged is. Elviteti magát ide-oda, amoda, mindenhol fényképek készülnek, amiken Te nem leszel rajta (legalábbis azokon, amiket feltölt a közösségi oldalakra) mert, ha téged "lelakott" akkor a partnerkeresésnél azok a képek fogják jelölni a megütni való szintet a következő mecénásjelöltnek.
Ha eszed van, jelölöd, ráhajtasz, párszor megdugod, aztán menekülsz még mielőtt köréd fonná csápjait és el nem kezdi elfogyasztani a fejed!

Jelöld, abból még baj nem lehet. Aztán majd még alakulhat is valami.
A #4-nek mintha kicsit megviselte volna az elméjét egy korábbi csalódás...

Remélem, én már kikerültem az ilyen fazonok látóteréből. Facebook, bejelölés...
40/N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!