Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne változtatnom hogy megmaradjanak mellettem?
Legutóbbi 2 ismerkedésemkor kb ugyanazokat kaptam megjegyzésnek, és nem tudom mit, hogyan változtassak.
Egyik randipartneremmel tök jól ment az ismerkedés, csókig eljutottunk, már felvetette a szexet is, már hívott át magához, de mondtam nem sietném el, persze ő megérti és elfogadja, de más terveket is mesélt még, hogy milyen lenne velem ez meg az, utazás stb. Aztán jött a vizsgaidőszak, kevesebbet beszéltünk emiatt, és 1 hét után kimondja, hogy rossz érzése támadt, úgy hogy nem folytatná. De nagyon kedves vagyok, szokatlanul okos, jó velem beszélgetni, hihetetlen jól meg szenvedélyesen csókolok meg minden, új mércét adtam neki ismerkedésben, de valami rossz érzése támadt és ő hallgat a megérzéseire. Eltűnt utána.
Második randipartneremmel már továbbment a dolog. 1 hónapig úgy voltunk, mintha kapcsolatban lennénk, csak nem volt kimondva. Ő időhöz kötötte, hogy neki időre van szüksége, hogy kimondja (bántalmazó kapcsolatból mászott ki) de ő attól még hűséges hozzám. Nagyon örült nekem, bármikor mentem hozzá, szeretkezések is jók voltak, nagyon odaadó volt ő is velem, bármit megtenne nekem -mondta, ha akarom ő lenyeli nekem, gumiból is, bármi. Szóval elég submisszív módon belém habarodva viselkedett. Filmezéskor is mintha évek óta együtt lennénk, úgy bújik hozzám és puszilgat, készít kaját stb. Tervezget velem, hogy majd utazhatnánk, mehetnék hozzá a családjához is.
Aztán 1 hónap után összecsaptak a feje felett a hullámok, felmondta az albérletét, visszaköltözött a családi házba külföldre Szerbiába, és alig lehetett elérni. Végül sikerült beszélni vele, megmondta hogy amúgy ő szerelmes volt, de
"szerintem próbáljuk ezt a kettőnk közötti dolgot lezárni... úgy érzem a legokosabbnak, ha lezárnánk, így szabad lehetsz". Mindent komolyan gondolt, amit mondott, csak ő olyan, hogyha baja van, mindenkitől elzárkózik, és nem érzi korrektnek, hogy most megint kiingázott külföldre, nem tudja hogy alakul az élete, de egyedül szeretne lenni, mindentől és mindenkitől elzárkózni, és akkor én meg várnék rá, ezt nem akarja. És amúgy se ismerem őt, jobbat találhatnék nála, szerinte hosszútávon nem működnénk, ez a megérzése támadt, de nagyon örült nekem, okos vagyok szenvedélyes blabla amit az első is mondott.
Azt mondják az ismerőseim, hogy lelkibeteg csajokat vonzok be.
Az igaz, hogy volt náluk jó pár red flag, de senki sem tökéletes.
Mit hibázhattam el? Miért jöhet mindig valami rossz megérzése a másiknak?
Nem akarok olyan "elérhetetlent" játszani, aki leszarja a másikat, csak hogy "ne legyek olyan túl jó".
A 3/10-es kommented gáz. Olyan nincs, hogy azért nem akarnak többet, mert "túl odaadóan" nyalsz...Vagy "túl jó" vagy a szexben.
Én inkább az említett beszédtémáktól menekülnék...
Köszönöm a visszajelzést.
Az volt a gondolatmenetem, hogy alacsony önbecsülés miatt lehet ez. Hogy azt gondolja, nem érdemli meg azt a szintű odaadást tőlem. "nem ismerem még" -mondogatta még 1 hónap után is, mintha lenne még rossz oldala, amit nem tudok. Ezért kéne a egészséges elvárás, vagy hogy kérjek valami gesztust, hogy elhiggye, hogy megérdemli, hogy az igazságérzete elfogadja.
De aztán lehet, már túl analizálom és valójában sokkal egyszerűbb a megoldás.
Ami meg a témától való menekülést illeti... ízlések és pofonok. Volt már, hogy ilyennel is találkoztam, de nem volt harag, nem is jutottunk messzebb 1 randinál :D Akikről meséltem, ő nekik tetszettek a témák, megvolt a közös hang, szóval kétlem, hogy csók/szex után mondanák azt, hogy "bocs a témák kikészítettek, de a szexig kibírtam a csacsogásod".
Nem a szexre gondoltam, mint odaadasra, kerdezo, olvass figyelmesebben...
Az ELKOTELEZODES-re gondoltam. Azt kell kierdemelnie egy nonek egy ferfitol.
Elsőnél:
"...csókig eljutottunk, már felvetette a szexet is, már hívott át magához, de mondtam nem sietném el, persze ő megérti és elfogadja..."
Fel sem merült benned, hogy talán már Az is hiányzik neki? Hát talált mást. Ennyi.
Második:
Távszerelem többnyire nem szokott működni. Ő ezt már tudja. Te még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!