Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép nőnél lehet esélye átlag alatti kinézetű pasinak, ha nem dúsgazdag?
Sajnos nem vagyok a legszebb pasi és nekem a legszebb csajok jönnek be ezért is vagyok 30 évesen szűz. Melléje gazdag sem vagyok nincs ájfon, autóm, sőt még házam sem, mert a szüleimmel élek.
Gondolom egy dúsgazdag csávó akinek Mercedes G65 AMG van vagy hasonlóak beúszna náluk az én kinézetemmel is, de inkább kérek tanácsot tőletek.
Feltételezem, hogy szimpla provokatív kérdés, de azért lássuk.
Mivel neked is a szép jön be, ezért a lányoktól sem várhatod el, hogy olyan pasival jöjjenek össze, aki nem jön be nekik.
Emellé anyagilag sem tudsz 30 évesen felmutatni semmit, ami nagyon gáz. EMELLÉ 30 évesen már illene normális szexuális kultúrával rendelkezned, hogy kielégíthesd a barátnődet, de ez is off.
A leírtak alapján lejön az is, hogy a személyiséged is pocsék (30 éves szűzként irreális elvárásokat támasztva a gyakorikérdésekre írogatsz ki kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy lesz-e szép barátnőd), szóval sok jóra ne számíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!