Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás nö miért van együtt egy operátorként dolgozó ferfival holott mérnökök közül is válogathatna? Ennyire igénytelen?
Na es osszejott a karambolos, Starbucks-os csaj? ;)
36F incel
azert mert nem sekélyes luzer és az emberi értéket fontosabbnak tartja.
Lehet egy operator is intelligens, kedves, humoros, gyenged.
Haha...operátor a párom...rendkívül intelligens, sokoldalú, kreativ, és mérhetetlenül empatikus!!!
Míg a diplomas exem egy f**fej volt mint utólag minden kiderült róla. Egy hazug csaló aki meglopta a gyerekeit is. Na ilyet soha többet.
@13
Lám, mégis a diplomástól vannak a gyerekeid! Nem az operátortól. Mégiscsak jobban tudott valamit a diplomás:)
Nem tudom , én egy operátor vagyok . Kb többet keresek ,mint a legtöbb diplomás .
Eléggé nem vagy képben a mai foglalkoztatottsággal, munka viszonyokkal.
Hozzáteszem diplomás is vagyok de a multi jobban fizet, mint akár mondjuk a közszféra, ahol lobogtathatom a diplomám a drágalátos bértáblájuk szerint akkor is lóf..zt se fogok keresni.
Az ilyen kérdéseknek mi értelme van?
Attól, hogy valaki ilyen, vagy olyan munkát végez, attól még EMBER bakker, és lehet még jó bármiben is...
Ritka egy barom vagy . És csodálkozunk , hogy itt tart az ország. Hogy az ilyen mérnöknek csúfolt valakik még itt tartanak , nem hiába olyan a színvonal, amilyen a hazai “mérnök képzésekben”.
Tisztelt a kivételnek .
Mert egy operátor ritkán keres annyit, mint egy mérnök. Márpedig a gyerek az pénzkérdés. (Ha megvan az harmonia, szeretet, az még önmagában édeskevés, csak alap)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!