Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18-25 éves lányok többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 éves lányok többsége még nem akar komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Én fiú vagyok, és komoly kapcsolatot szeretnék, de nem találok hozzá lányt:(
2021. márc. 15. 12:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%

Épp ellenkezőleg. Itt Magyarországon a lányok borzalmasan kapcsolatfüggők, kapkodnak és minél előbb bekötik a fejüket. Ha 22 évesen még nem házasok, már idegösszeomlást kapnak. Akkor is, ha egy nagy rakás kaki a kapcsolat, csak hadd mutogathassák már instán a jegygyűrűt.

Nyugat-Európában sokkal nagyobb arányban találsz szingli fiatal lányokat. Ott más a prioritás, tanulnak, utazgatnak, élvezik az életet, és jól megválogatják, kihez mennek hozzá. Ott 30 előtt nem sok nő megy férjhez.

2021. márc. 15. 14:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a fiúk/férfiak közt is sok van, aki nem akar komoly kapcsolatot. Csak dugni egy jót. Tudom, a baráti körömből is.

Én meg kapcsolat párti vagyok. Most per pill egyedül vagyok, de nem zavar. Úgyis találok majd normális lányt. Eddig ia mindig találtam:) Alkalmis csajok nem érdekelnek. Akkor kurvához is elmehetek.

Szóval ez a kérdés igy helytelen. A lányok szót kilehet belőle venni. De szerintem még a többség szót is:)

31f

2021. márc. 15. 14:59
 13/17 anonim ***** válasza:

A 11-es le lett pontozva pedig amúgy

tök igazat ír, ezt nőként mondom úgy, hogy éltem Nyugat-Európában. Durva a különbség meg ami itthon megy, itt mindenki mindenkivel összejön, házasodik csak ne maradjon egyedül meg mutassa a gyűrűt (tisztelet a kivételnek). 😀

28 N

2021. márc. 15. 16:51
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
#13 igen én is azért tudom, mert éltem ott, két nyugati országban is voltam babysitter még egyetem előtt és mindkét helyen háromgyerekes családoknál voltam, az anyukák 31-33 évesen szülték az elsőt! És ott ez teljesen normális. Sajnos itt meg még mindig nagyon erősen ez a kelet-európai szemléletmód él, mintha az életnek nem lenne más célja, csak a házasság és ha 25 évesen még nincs gyereked, akkor kinéznek.
2021. márc. 15. 17:06
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Országrészfüggő. Vidéken házasodnak és szülnek relatív hamar. De az én környezetemben még negyven körül is válogatnak és várják a csodapasit. Persze némelyikük kapcsolatban van de ha jön egy jobb eresztés akkor a csaj átugrik annak karjaiba mint a világbajnoki öv profi boxban egyik derékról a másikra
2021. márc. 15. 18:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#13 nem hinném, hogy a legtöbben már 20-25 évesen ezen pánikolnak. Inkább amikor már közel a 30, vagy már el is múltak. Legalábbis az én környezetemben úgy vettem észre.
2021. márc. 15. 20:02
 17/17 anonim ***** válasza:
91%

Én lanykent inkább azt látom, hogy az ebben a korosztalyban mozgó fiúk többsége nem akar komolyat,vagy azt szeretne, de amikor összejön, akkor inkább megsem;mert túl sok a kötöttség, nem lehet jobbra balra csajozni. Borzasztó lehangoló egy idő után, amikor az ember lánya folyamatosan olyan sracokba botlik,akik a kapcsoalt közben jönnek ra,hogy nem erre vagytak hanem inkább még csajoznanak egy kicsit,mielőtt megallapodnak. Ezért már ismerkedni sincs kedvem,mert nem tudnak értékelni egy normális ertekrenddel rendelkező, független és gondoskodó párt.

22 nő

2021. márc. 15. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!