Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 éves lányok többsége még nem akar komoly kapcsolatot?
Épp ellenkezőleg. Itt Magyarországon a lányok borzalmasan kapcsolatfüggők, kapkodnak és minél előbb bekötik a fejüket. Ha 22 évesen még nem házasok, már idegösszeomlást kapnak. Akkor is, ha egy nagy rakás kaki a kapcsolat, csak hadd mutogathassák már instán a jegygyűrűt.
Nyugat-Európában sokkal nagyobb arányban találsz szingli fiatal lányokat. Ott más a prioritás, tanulnak, utazgatnak, élvezik az életet, és jól megválogatják, kihez mennek hozzá. Ott 30 előtt nem sok nő megy férjhez.
Amúgy a fiúk/férfiak közt is sok van, aki nem akar komoly kapcsolatot. Csak dugni egy jót. Tudom, a baráti körömből is.
Én meg kapcsolat párti vagyok. Most per pill egyedül vagyok, de nem zavar. Úgyis találok majd normális lányt. Eddig ia mindig találtam:) Alkalmis csajok nem érdekelnek. Akkor kurvához is elmehetek.
Szóval ez a kérdés igy helytelen. A lányok szót kilehet belőle venni. De szerintem még a többség szót is:)
31f
A 11-es le lett pontozva pedig amúgy
tök igazat ír, ezt nőként mondom úgy, hogy éltem Nyugat-Európában. Durva a különbség meg ami itthon megy, itt mindenki mindenkivel összejön, házasodik csak ne maradjon egyedül meg mutassa a gyűrűt (tisztelet a kivételnek). 😀
28 N
Én lanykent inkább azt látom, hogy az ebben a korosztalyban mozgó fiúk többsége nem akar komolyat,vagy azt szeretne, de amikor összejön, akkor inkább megsem;mert túl sok a kötöttség, nem lehet jobbra balra csajozni. Borzasztó lehangoló egy idő után, amikor az ember lánya folyamatosan olyan sracokba botlik,akik a kapcsoalt közben jönnek ra,hogy nem erre vagytak hanem inkább még csajoznanak egy kicsit,mielőtt megallapodnak. Ezért már ismerkedni sincs kedvem,mert nem tudnak értékelni egy normális ertekrenddel rendelkező, független és gondoskodó párt.
22 nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!