Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy manapság egyre több az incel férfi, a nők hibája is?
Kevesen? Barátom, az értelmes nők (akiket én ismerek) így gondolkoznak. A férfiak rágják emiatt állandóan a körmüket, miután egy plázacica elutasította őket.
Sose leszel sikeres semmiben, ha az államtól vársz el mindent. Sose volt annyi lehetőség az ismerkedésre, mint most. A környezetemből kiindulva az ismerőseim amolyan 85%-a valamilyen közös hobbi vagy tanulmány során ismerkedett meg a jelenlegi párjával. Én egyetemi mesterszakon, a nővérem edzésen, a bátyám KRESZ tanfolyamon, több barátnőm egyetemen, valaki koncerten, valakit egy kiállításon szólítottak meg. A te képtelenséged nem az állam hibája továbbra se és nem az államnak kell eléd tolnia egy nőt.
26/N
31: "Egy NORMÁLIS nőnek annyi az anyagi elvárása, hogy ne legyél tele értelmetlen adóssága, és ha a lány el akar menni nyaralni SAJÁT pénzéből, akkor a pasi is tudjon vele menni."
Ez rám pl. igaz. Mellette sportos (voltam, covid óta hanyagolom). Nyaralást mérnökként bőven megtehetem, de nem szoktam. Mert nem szeretem, és egyedül amúgy sem jó móka. Más dolgok vonzanak. Adósságom soha életemben nem volt (egy részletfizetés erejéig sem!)
Tanultam, dolgozom, vannak barátaim akik értékelnek és szerintük normális, humoros, megbízható fickó vagyok. Fejlesztenem kell nyilván magam mert 30 felett sem volt soha semmilyen romantikus kapcsolatom, de nem igazán jöttem rá, miben és hogyan. Könnyű vagdalkozni, hogy "nem tudja fejleszteni magát" de ez számomra üres vádaskodásnak tűnik.
Globális szinten növekszik az incelek száma.
Ez a feminizmus térnyerésének egyik következménye. A nők igényei növekedtek, ergo többen esnek ki a rostán, többen fognak panaszkodni is.
Ez ennyire egyszerű.
Ne haragudj, de és? Ha minden teljesen rendben van veled, az se garancia semmire és akkor se az államra kéne mutogatni.
26/N
Nem a te életed, nem a te nehézségeid, ráadásul más nemhez tartozol, így számodra nem is feltétlenül értelmezhető, hogy a #33 válaszolónak mi a nehézsége.
Én pl. most jöttem rá, hogy belőlem mindenféle "szikra", szexuális vonzerő, de aki erre nem jön rá, az éveket, évtizedeket eltölthet arra, hogy "fejlessze magát", úgysem lesz párja. Esetleg érdekből, vagy ha nagyon alulválaszt, akkor talán.
Nekem pl. nincs vonzerőm. Kipróbáltam mindenféle frizurát, új ruhákat szereztem, fogytam, edzettem, pszichológushoz jártam, aztán mégis semmi. Azért ennyi pofáraesés után nem kell csodálkozni, ha valaki incellé válik. Magam részéről távoláll az incelek nőket démonizáló retorikája, hozzáállása, de na, azért nekik is megvan a maguk keresztje. Ha olyan egyszerű lenne a párválasztás, hogy "szedd össze a tökeidet", akkor akár két-három nagyságrenddel kevesebb incel lenne, ezt garantálom.
*belőlem mindenféle szikra, szexuális vonzerő hiányzik*
Ezt akartam írni.
A megoldas az lenne, ha a randi appokon limitalnak hogy 2 hetente max 2 ferfit mutat a noknek az app meg forditva is, hogy mindket nem komolyan vegye a dolgot, es ne legyen az hogy el sem olvassak a bemutatkozojat a masiknak meg ipari modon "jobbra huzom balra huzom", es buntetni azokat mondjuk 1 havi felfuggesztessel ha match van akkor valamelyik fel nem ir vissza a masiknak legalabb 20 uzenetet.
Szerintem ezzel megoldodna az online tarskeresesi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!