Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire eltűntek a rendben lévő, átlagos lányok?
Régebben, amikor ismerkedtem, simán találtam olyan lányokat, akik átlagosak lányként teljesen rendben voltak. Az utóbbi időben újra ismerkedtem és kicsit megdöbbentem, hogy az ilyen kategóriájú csajok között szinte senki sincs már rendben 18-25 éves korára.
Amire gondolok: Egy részük sír valami ex után, aki évekkel ezelőtt volt. Többen is vannak, akiket csak úgy dugtak összevissza és valahogy ennyit tudnának hozni egy kapcsolatban. Szinte már teljesen tipikus, egy egy fu*kboy után sírnak, aki átverte őket.
Én meg, csak így pislogok, hogy mi van...
Ennyire elcsúsztak már a dolgok, hogy rengeteg csajból talán egy lesz, aki még alkalmas normális kapcsolatra?
Jó, akkor nem tudom.
Ezek az én tapasztalataim.
Ha ugyanaz a korosztály a célközönség, akkor "csupán" annyi változott, hogy azok a fiatalabb csajok állnak veled szóba, akik a biztonságot keresik egy náluk idősebb pasi mellett.
Régen meg (nagyjából) egy korosztály voltatok.
Na nagyon jó, elküldtem véletlen. Tehát a mostani 25 az a régi 18, a mostani 30 az a régi 20 nagyjából. Mindkét nemnél kitolódott a kamaszkor akár 30-35 éves korára, a tanulásnak is köszönhetően, plusz a mostani szülők is általában sokkal inkább visszafogják a gyerekeiket és nagyon nehezen fogadják el a felnőtté válásukat (vannak akik abszolút nem). Ezen az oldalon is rengeteg példa van, hogy az ilyen-olyan okokból még otthon élő 25-30 éves személy megőrül már, mert gyerekként kezelik, megmondják neki hova mehet, mit csinálhat, meddig, számonkérik, nem fogadják el hogy saját élete van, kisajátítják őket.
Röviden kevesebb önállóság, érzelmi tekintetben is, sokszor nem tudnak megbírkózni a gondolataikkal és rengeteg sérülést szereznek, az önreflexió hiánya miatt is. Biztosan összetett az egész.
Szerintem bőven igaza van a kérdezőnek.
Nem leminősítve senkit, de az én ismeretségemben is aki normális és ki is néz valahogy mondjuk azt, hogy szomszédlány típus azt baromi ritkán hagyják ott. Ugyan ez igaz viszont őrá is, hogy nincs évente 10 kapcsolata, mert semmi nem jó neki.
Ezekhez a lányokhoz/nőkhöz kihalásos alapon eljutni kb.
Ismeretségi körömben nem ritka az, hogy 5-7-10 éves kapcsolatokban vannak ezek a lányok/nők és azért 24 vagyok, tehát ez bőven nem a 30-as korosztály.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!