Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baja lehet egy gyönyörü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet egy gyönyörü nönek, hogy egy ronda pasival (mint én) simán elmenne randira? Önbizalomhiány?

Figyelt kérdés

Kimondom, egy ronda pasi vagyok! Számtalan visszajelzés bizonyitja. Nemrég teljesen véletlenül belebotlottam egy gyönyörü, szöke, zöldszemü fiatal nöbe. Pontosabban nekimentem az autójának és zavaromban felajánlottam, hogy miután elszállították az autóját majd én hazaviszem. Nem volt nagy koccanás, de régebbi autója van és valami elment ahogy az elejébe mentem. Belement. Majd kárpótlásképpen az ottani Starb@ kávézóba bementem kávéért és elkezdtem zavaromban beszélgetni vele. Szégyelltem magam az anyagi kár miatt. Aztán elvittem haza. Én végig zavarban voltam, ideges voltam, azt se tudtam mit beszélek. Majd este jött egy üzenet, hogy jó volt a kávé és megismételhetnénk máskor is!

Nem tudom mire vélni! Mit láthatott bennem? Ez önbizalomhiány lehet egy szép nö esetében, hogy a notre dami toronyörrel akar kávézgatni? Elég hihetetlen az egész.

2021. márc. 12. 18:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

#9!

Kicsit túloztál az árral, de cserébe a kavéjuk pocsék. :)

2021. márc. 12. 18:48
 12/32 anonim ***** válasza:
11%
ráérzett h tele vagy pénzzel (jó autó, jó öltözék).
2021. márc. 12. 18:54
 13/32 anonim ***** válasza:
34%
Biztosan troll a srác.
2021. márc. 12. 18:58
 14/32 anonim ***** válasza:
84%
#11 csak trollkodtam, mivel annyira baromság volt, amit benyögött ott előtte valaki.
2021. márc. 12. 19:02
 15/32 anonim ***** válasza:
90%

Milyen negatívak itt sokan...

Kedves voltál vele, megtetszett neki a viselkedésed, személységed, de lehet tényleg, hogy ő nem gondolja magát olyan szépnek.

2021. márc. 12. 19:09
 16/32 anonim ***** válasza:
29%

Itt nem te vagy a lényeg kérdező .

Öltözéked?

Autód?

Órád ha van ?

Cipőd?

Telefonod ?

Arany platina kártya megvillantása?

2021. márc. 12. 19:24
 17/32 anonim ***** válasza:
89%
Nekem volt már ronda pasim és ráadásul szegény is volt. Egy próbát megér a találka...
2021. márc. 12. 19:59
 18/32 A kérdező kommentje:

Khmmm. Jók a válaszok!

Öltözék: Hilfiger

Autó: 7 éves 3-as BMW (2014)

Óra: nincsen

Cipö: Hilfiger

Telefon: iPhone 11

Bankkártya: arany kártya (250 nettó felett jár a bankomnál, nem vagyok neres)

Ilyen középosztálybeli irodista vagyok, semmi extra. Sokkal jobb autóm meg cuccaim nem nagyon lesznek, örülök annak ami van. Nem hinném hogy meglátta bennem a pénzeszsákot, az autóm is fapad kivitel. A ruháim is about$$$.hu oldalról vannak akciósan. Telefont hozzámdobta a szolgáltató.

2021. márc. 12. 19:59
 19/32 A kérdező kommentje:
Remélném hogy szimpatikus voltam, de azon gondolkodtam, hogy biztos beverte a fejét és sokkot kapott :D
2021. márc. 12. 20:00
 20/32 anonim ***** válasza:
27%
régebbi 3-as bmw. rákerestem nőként. nem értek az autókhoz, meg lehet egy férfi szemében a 7 éves kocsi már öregnek számíz, deaz én szememben a te 3-as bmwd luxi autónak tűnik, mert nem értek az autóhoz. de azt tudom, hogy a bmw magasabb kategória, iphon szintén és a hilfiger póló se utolsó. ha a csaj sokkal csóróbb nálad, neki maga vagy a mennyország. egyet mondok, nyögd be hogy "a vírus miatt inkább gyere el az albérletembe, főzök neked finomabb kávét". Hamar le fog kopni. Legkésőbb akkor, amikor felhívod magadhoz szexelni és meglátja hogy csak egy panelban laksz.
2021. márc. 12. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!