Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, képesek lennétek szerelmet érezni egy biszex pasi iránt is vagy a tudat ellehetetlenítené azt?
20: Üdv a klubban! Csak nálam fordítva alakult. Én egy oyan nőbe kezdtem beleszeretni aki nem volt hetero. Mondjuk még amnyi a difi, hogy én világ életemben elfogadó voltam, sosem volt semmilyen ellenérzésem. Csak akkor mondta volna meg kerek-perec, hogy max barátság. De kicsit be lettem hülyítve.
Nagyon hihetetlen volt a sztori, majd kifejtem ha kell később, most nincs időm sajna.
Nem, én nem tudnám azt elfogadni, hogy biszexuális legyen a párom.
Sajnos a saját káromon tanultam meg, hogy bizony egy jó kapcsolatért, egy jó pasiért folyamatosan dolgozni kell, hogy megtartsad (természetesen ennek kölcsönösnek kell lennie egy kapcsolatban).
Én azt gondolom, hogy más nőkkel képes vagyok versenyezni, mert nőként tudom, hogy mire kell figyelnem, van elképzelésem arról, hogy nőként mint tudok adni a páromnak, mire van szüksége egy férfinek egy nőtől.
Egy férfi konkurenssel szemben eszköztelen lennék. És nekem egy párkapcsolatban exkluzivitás kell, nem fogadok el harmadik betolakodót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!