Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból hátrányom hosszabb távon, ha a húszas éveimben sem jön össze egy barátnő sem? Akkor utána ez végleg így marad?
#12: Középsuliból van 1-2, de ők sem sikeresek. (Mindnyájan egyházi suliból jöttünk, a társaság 75%-ának nem volt párkapcsolata, mert az fúúúj, rossz dolog.)
Egyetemen meg nem volt lehetőségem összehaverkodni senkivel sem, mert nem voltak rendezvények, és egyedüliként jöttem ide.
Nagyon sok esetben az ilyen arcoknak, mint te is, nem csak a nőkkel van problémájuk, hanem úgy általában a helyes, normális, sikeres kommunikációval, ezért nincsenek sokszor gyerekkori barátaik sem, de felnőtt korban szerzettek pedig egyáltalán nem. Nehezen értenek szót az emberekkel, kommunikációkor nem tudják olyan jól a jeleket olvasni, nem tudnak hatni az emberekre.
Szóval neked ezzel az egésszel kellene valamit kezdeni úgy általában. Nem a nőkkel van probléma az életedben kizárólag, hanem úgy általában az emberekkel való szót értéssel is.
#14: Hogy kéne egyetemen barátokat szereznem, ha az évfolyam 95%-áról azt sem tudom, hogy kicsodák, illetve ha a a távoktatás miatt nincs kontakt közöttünk?
#15: Voltak gyerekkori barátaim, eddig mindig sikerült minden közösségben néhány emberrel összehaverkodnom. Kétségkívül, nehezen elegyek szóba bárkivel is, legtöbbször az az oka ennek, pl. most egyetemen csomóan korábbról ismerik egymást (felsőbbévesek, közös lakhely, közös iskola), így van közös témájuk, amihez én nem tudok hozzászólni, mert nekem nem mond semmit.
Jó meglátás. Magasan funkcionáló autista vagyok, nem vagyok nyálzó hülye, de rajta vagyok a spektrumon.
Harmadik éve járok pszichológushoz. Úgy érzem, hogy sokat fejlődtem, tanultam, sikerült a gyerekkori traumákon túllépni, feldolgozni. Elkezdtem arra figyelni, hogy a társas életben ne vétsek olyan hibákat, mint régen én, vagy anyámék.
Fogytam majdnem 25 kilót is emellé.
De még ez sem volt elég! Úgy látszik egyrészt ronda vagyok, másrészt a magamfajta egyszerűen csak nem kell senkinek. Lehet, hogy a kérdező is ilyen. Mármint nem autista, hanem lehet tipikusan az a férfi, aki fejenállva megpördülhet, akkor se lesz "önerőből" barátnője, max, ha pénzes.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!