Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan azért találnak nehezen párt maguknak, mert elég nagy igényeket állítanak fel párválasztáskor?
Az 1-es csak annyit írt, hogy ne legyen kövér, szép arca legyen (ergo neki tetsszen), és legyen intelligens.
Erre betámadjátok, hogy micsoda nagy igényei vannak, mit képzel, ez bőven àtlag feletti!
Ezek szerint az átlag a dagadt, csúnya, ostoba nő? :D
Nem, itt arrol van szó, hogyha nem tudsz semmit felmutatni, ne akarjál szép intelligens Nőt, mert ezer és egy sikeres, normális férfi áll értük sorban. Miért válasszon akkor téged?
Kérdés,hogy mi a nagy igény?Ez mindig egyénfüggő, ahhoz képest is,hogy én milyen vagyok külsőre, milyen az értelmi szintem/intelligenciám, anyagi helyzetem. Ehhez mérten nem biztos,hogy nagy az igényem ha hozzám hasonlót keresek. Ha én átlagos külsővel, megfelelő egzisztenciával rendelkezem nem átlagon felüli elvárás a részemről,hogy hasonló társat keressek.
Ha iskolázatlan vagyok, kevésbé előnyös a külsőm, úszok az adósságban, átlagon felüli igénynek számít ha a fentiek alapján keresnék párt.
Magamhoz viszonyítom tehát az igényemet.
27. Rengeteg szép arcú nőt látok és olyat is aki nem kövér! Te továbbra is úgy gondolkozol, hogy valami topmodellről beszélt!
Ja de értem, szóval ilyen nő csak Ryan Goslingnak jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!